Ζέτα Μακρυπούλια: Το ροζ παντελόνι της κάνει «θραύση»! Τα πέδιλα της έκαναν την διαφορά!

Θα «τρελαθείτε»!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Το ροζ παντελόνι της κάνει «θραύση»! Τα πέδιλα της έκαναν την διαφορά!

Το ροζ παντελόνι της Ζέτας Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ κάνει «θραύση», ενώ τα πέδιλα της έκαναν την διαφορά στο σύνολο της.

Η παρουσιάστρια πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1 και αποσπά τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πριν λίγες ώρες βρέθηκε στο πλατό για ακόμη ένα γύρισμα και η στιλιστική επιλογή της μας άρεσε πολύ. Ειδικά το ροζ παντελόνι της.

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να φορέσει ένα floral αέρινο πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με ένα εντυπωσιακό ροζ παντελόνι σε Α γραμμή. Τα πέδιλα της ωστόσο, «έκλεψαν» τις εντυπώσεις, αφού έκαναν την διαφορά στο σύνολο της.

Ζέτα Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ

Ροζ παντελόνι με πέδιλα

Στο Ρουκ Ζουκ έχει εντυπωσιάσει και με τα μαύρα μποτάκια της τα οποία συνδύασε με τον πιο stylish τρόπο! «Εξαφάνισαν» μέχρι και το τζιν παντελόνι της!

Ζέτα Μακρυπούλια: Τα πέδιλα της έκαναν τα πόδια της να φαίνονται γυμνά! Ο Χατζηγιάννης δεν γύρισε αλλού το βλέμμα του!

Τα πέδιλα που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια έκαναν τα πόδια της να φαίνονται γυμνά. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν γύρισε αλλού το βλέμμα του.

Η παρουσιάστρια θεωρείται μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, μιας και σε κάθε εμφάνιση της εντυπωσιάζει.

Τις καλύτερες εντυπώσεις τράβηξε και στο The final four με τα φαντασμαγορικά looks της. Σε ένα από αυτά την είδαμε να φοράει ένα πολύ όμορφο φόρεμα το οποίο συνδύασε με διάφανα παπούτσια.

Τα πέδιλα της είχαν στο μπροστά μέρος διαφάνεια, κάτι που έκανε τα πόδια της να φαίνονται γυμνά με αποτέλεσμα να τα κοιτάει όλοι, αφού ήταν άκρως εντυπωσιακά.

Ζέτα Μακρυπούλια πέδιλα Χατζηγιάννης

Ζέτα Μακρυπούλια: Το παντελόνι της είναι γκρι και γυαλίζει! Ο Χατζηγιάννης "τρελάθηκε" μόλις την είδε!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μόλις είδε τη Ζέτα Μακρυπούλια με αυτό το ντύσιμο "τρελάθηκε" τελείως! Η αγαπημένη παρουσιάστρια φόρεσε ένα υπέροχο παντελόνι το οποίο είναι γκρι και γυαλίζει ολόκληρο!

Η Ζέτα Μακρυπούλια καθημερινά εντυπωσιάζει με τα ντυσίματα της, τα οποία είναι σικάτα και μέσα στη μόδα!

Σε μία πρόσφατη εκπομπή της, η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα γκρι παντελόνι το οποίο ήταν βινύλ. Το συνδύασε με μία μαύρη μακριά μπλούζα η οποία ήταν αμάνικη και ζιβάγκο ενώ το look της ολοκλήρωσαν οι υπέροχες μαύρες γόβες της.

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο πράσινο πουκάμισο που φόρεσε στην εορταστική εκπομπή της!