Ζέτα Μακρυπούλια: Το μαύρο φόρεμα που προκάλεσε χαμό! Μέχρι και ο Χατζηγιάννης τα «έχασε»!

«Έκοψε» ανάσες!

Ζέτα Μακρυπούλια: Το μαύρο φόρεμα που προκάλεσε χαμό! Μέχρι και ο Χατζηγιάννης τα «έχασε»!

Η Ζέτα Μακρυπούλια προκάλεσε χαμό με το μαύρο φόρεμα που φόρεσε, αφού μέχρι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τα «έχασε»!

Εχθές, είδαμε την καλλονή παρουσιάστρια στην παρουσίαση του «Final Four», του ΑΝΤ1 και μείναμε με το στόμα ανοιχτό με την εμφάνιση που έκανε!

Η Ζέτα Μακρυπούλια αυτήν την φορά έκανε μια εντυπωσιακή και άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση, που θα μπορούσε να σταθεί κάλλιστα και σε απονομή βραβείων του εξωτερικού, αφήνοντας μας όλους έκπληκτους ακόμη και τον σύντροφο της!

Ζέτα Μακρυπούλια: Γύρισε την πλάτη της και ο Χατζηγιάννης είδε "αστεράκια"! Το κορμί της είναι.. θανατηφόρο!

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα one-shoulder maxi φόρεμα Yannis Laskos με σκίσιμο που έφτανε μέχρι ψηλά στο πόδι και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Τα μαλλιά της επιμελήθηκε, όπως κάθε φορά, ο Στέφανος Βασιλάκης, ενώ το μακιγιάζ της η Γωγώ Νικηφοράκη, οι οποίοι απογείωσαν όλο look της, όπως μοναδικά ξέρουν να κάνουν!

Δείτε την εμφάνιση της:

Ζέτα Μακρυπούλια: Με αυτές τις μπότες, τις «πάτησε» όλες κάτω! Με 149 ευρώ γίνονται δικές σου...

Η Ζέτα Μακρυπούλια με αυτές τις μπότες, τις «πάτησε» όλες κάτω! Με 149 ευρώ γίνονται δικές σου και ξέρουμε πού θα τις βρεις!

Η νέα τάση για τα παπούτσια του χειμώνα 2019/2020 δεν είναι άλλη από τις μπότες cowboy! Ετοιμάσου λοιπόν για λίγο western στυλ με τα cowboy μπότες, αλλά άφησε το καπέλο στο σπίτι! H Ζέτα Μακρυπούλια τόλμησε και υιοθέτησε πρώτη την τάση, με άψογο τρόπο!

Πρόσφατα, έβαλε στο Ρουκ Ζουκ custom made μπότες και τις «πάτησε» όλες κάτω κανονικά! Τις εντοπίσαμε στα Tsakiris Mallas και είναι custom made. Κοινώς, τις παραγγέλνεις και τις φτιάχνουν ειδικά για σένα. Αν θες την συμβουλή μας, πάρτες και δεν θα χάσεις αφού η τιμή είναι πραγματικό σοκ για custom made παραγγελία!

Ζέτα Μακρυπούλια: Είχε στο πουκάμισο της, δεκάδες λουλούδια! Ο Χατζηγιάννης «κόλλησε» μόλις την είδε!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ζέτα Μακρυπούλια μπότες

Ζέτα Μακρυπούλια: Είχε στο πουκάμισο της, δεκάδες λουλούδια! Ο Χατζηγιάννης «κόλλησε» μόλις την είδε!

Η Ζέτα Μακρυπούλια είχε στο πουκάμισο της, δεκάδες λουλούδια! Ο Χατζηγιάννης «κόλλησε» μόλις την είδε και εμείς ξέρουμε πού μπορείς να το βρεις!

Η Ζέτα Μακρυπούλια, έκανε στη Ναταλία Γερμανού εμφάνιση για Όσκαρ στο στιλ! Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, έβαλε ένα σούπερ girlie ροζ παντελόνι με πουκάμισο γεμάτο λουλούδια!

Το look της είναι ό,τι πρέπει για το γραφείο ή την βόλτα σου και εμείς μάθαμε πού μπορείς να βρεις το πολύ ιδιαίτερο πουκάμισό της. Το συγκεκριμένο, μας ενθουσίασε τόσο που είμαστε σίγουροι ότι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, «κόλλησε» μόλις την είδε! Το πουκάμισο της Ζέτας, είναι από τα sister jane και έχει εξαντληθεί! Ωστόσο, βρήκαμε ένα σχεδόν ολόιδιο μόνο με 55 ευρώ... Ιδού λοιπόν:

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό το «κουραστικό» κάνει ο Χατζηγιάννης! Καμία γυναίκα δεν το αντέχει...

Ζέτα Μακρυπούλια πουκάμισο