Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε άσπρο πουλόβερ και έγινε η βασίλισσα του χιονιού! Η εμφάνιση της προκάλεσε "εγκεφαλικά"!

Θα λατρέψεις το στυλ της!

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε άσπρο πουλόβερ και έγινε η βασίλισσα του χιονιού! Η εμφάνιση της προκάλεσε

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια και μοναδική και αυτό φροντίζει να μας το αποδεικνύει και με τις εμφανίσεις της! Πρόσφατα η ίδια έβαλε άσπρο πουλόβερ και έγινε η βασίλισσα του χιονιού! Η εμφάνιση της προκάλεσε "εγκεφαλικά"!

Η ίδια ως λάτρης της μόδας, φροντίζει πάντα να είναι ένα βήμα μπροστά από όλες και να μας προτείνει τι είναι "in" και τι όχι!

Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια, έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση, που μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, καθώς το μπλουζάκι της, της έδινε αυτήν την παραπάνω αύρα που την έκανε να μοιάζει με Ελληνίδα θεά.

Η τραγουδίστρια, μπορεί να χώρισε με τον Μποτία αλλά δεν μασάει! Κάνει την μια εμφάνιση πίσω από την άλλη και με το στιλ της γράφει ιστορία.

Ελένη Φουρέιρα πουλόβερ

Ελένη Φουρέιρα: Αυτή η εμφάνιση θα μείνει στην... ιστορία! Το διάφανο με λουλούδια top είχε «τρελάνει»!

Αυτή η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα θα μείνει στην ιστορία, αφού με το διάφανο με λουλούδια top που φόρεσε δεν είχε «τρελάνει» μόνο τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η τραγουδίστρια όταν συμμετείχε ως κριτής στο μουσικό show «The final four», πραγματοποιούσε looks που βρισκόντουσαν στο επίκεντρο των συζητήσεων στα social media.

Σε ένα από τα επεισόδια δημιούργησε μια από τις πιο hot εμφανίσεις της και το top της είχε «τρελάνει» πολύ κόσμο.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα συνδύασε μια ροζ παντελόνα, με ένα απίστευτο διάφανο μπλουζάκι, το οποίο στο μπούστο είχε λουλούδια για να κρύβει τα επίμαχα σημεία. Το styling επιμελήθηκε ο Μάρκος Ανδριώτης.

Ελένη Φουρέιρα εμφάνιση The final four

Μια από τις εμφανίσεις της που επίσης «τρέλαναν» είναι ένα πορτοκαλί σύνολο που είχε την κοιλιά της έξω.

Ελένη Φουρέιρα: Αυτή η εμφάνιση δεν έχει ξαναγίνει! Το μπούστο της προκαλεί ταραχή!

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε αυτήν την μοναδική εμφάνιση που δεν έχει ξαναγίνει! Το μπούστο της τραγουδίστριας προκαλεί ταραχή στους πάντες!

Η τραγουδίστρια που κάνει τεράστια επιτυχία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, για ακόμη μια φορά έφερε πανικό με τις αναλογίες της και όχι μόνο.

Η Ελένη Φουρέιρα λαμβάνει μέρος στο νέο πρότζεκτ του ΑΝΤ1 και θα την δούμε για πρώτη φορά να δοκιμάζεται στην θέση της κριτικής επιτροπής, στο «The Final4»!

Ελένη Φουρέιρα: Δεν γίνεται να έχει αυτή την ηλικία! Θα σας πέσουν τα μαλλιά με τον αριθμό...

Το τρέιλερ της πρεμιέρας κυκλοφόρησε και μόλις είδαμε την συγκλονιστική εμφάνισή της μείναμε άφωνοι!

Η Έλενη Φουρέιρα φόρεσε μία ροζ παντελόνα και ένα συγκλονιστικό κορμάκι που είναι λες και έχει φτιαχτεί από λουλούδια. Το σύνολό της «αγκαλιάζει» υπέροχα το καταπληκτικό κορμί της, ενώ το μπούστο της προκαλεί πάντα ταραχή!

Δείτε την σχετική εμφάνιση και το τρέιλερ του σόου:

Ελένη Φουρέιρα: Αυτή η εμφάνιση δεν έχει ξαναγίνει! Το μπούστο της προκαλεί ταραχή!