Πάολα: Βγήκε στη σκηνή με δαντέλα και μοίρασε "εγκεφαλικά"! Η εμφάνιση της έκανε όλο το μαγαζί να γυρίσει κεφάλια!

Πιο εκθαμβωτική από ποτέ!

Πάολα: Βγήκε στη σκηνή με δαντέλα και μοίρασε

Η Πάολα βγήκε για ακόμα μια φορά στη σκηνή και μοίρασε "εγκεφαλικά" με την δαντέλα της! Η εμφάνιση της έκανε όλο το μαγαζί να γυρίσει κεφάλια και να "κολλήσει" πάνω της!

Η τραγουδίστρια εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης και κάθε βράδυ που τραγουδά «τρελαίνει» τους πάντες με τις εμφανίσεις της.

Η ίδια ως λάτρης της μόδας φροντίζει πάντα να κάνει τολμηρές αλλά και trendy εμφανίσεις, που "κόβουν" την ανάσα. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η πιο πρόσφατη που δημοσίευσε μάλιστα και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Έχετε δει το τατουάζ που έκανε fan για χάρη της;

Πάολα: Το μαύρο φόρεμα της έμοιαζε σαν... δυο κομμάτια! Ανέβηκε στην πίστα και τους ξεσήκωσε όλους!

Το μαύρο φόρεμα που φόρεσε η Πάολα, έμοιαζε σαν... δυο κομμάτια, όταν ανέβηκε στην πίστα και τους ξεσήκωσε όλους με τα τραγούδια και το χορό της.

Η τραγουδίστρια εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης και κάθε βράδυ που τραγουδά «τρελαίνει» τους πάντες με τις εμφανίσεις της.

Πριν λίγες ημέρες επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο αστραφτερό φόρεμα, το οποίο μπορεί να φαίνεται για δυο κομμάτια, ωστόσο ενώνει πίσω και είναι ένα.

Η Πάολα το συνδύασε με μαύρα μποτάκια στο στιλ που συνηθίζει πάντα να φοράει, και έκανε να πόδια της να φαίνονται απίστευτα.

Πάολα φόρεμα μπουζούκια

Πάολα: Έσπασε κάθε ρεκόρ με το κοντό της φόρεμα! Είναι μαύρο και μοιάζει με «προβολέα»!

Η Πάολα έσπασε κάθε ρεκόρ με το κοντό της φόρεμα! Είναι μαύρο και μοιάζει με «προβολέα», σίγουρα αν το δείτε θα πάθετε αμόκ όπως και εμείς!

Η Πάολα είναι από τις τραγουδίστριες που είτε τις αγαπάς, είτε τις μισείς. Κάθε της εμφάνιση προκαλεί σάλο και σίγουρα αυτή που θα δείτε, συζητήθηκε πολύ!

Η ίδια, ανέβηκε στην πίστα πιο εντυπωσιακή από ποτέ και τρέλανε τους πάντες με το κοντό της μαύρο φόρεμα. Είναι φουλ γυαλιστερό και έχει τόσες παγιέτες, που μοιάζει με προβολέα! Από εμάς παίρνει 10άρι και ελπίζουμε το ίδιο και από εσάς. Ιδού η σχετική ανάρτηση από το Instagram:

Έχετε δει το τατουάζ που έκανε fan για χάρη της;