Bella Hadid: Φόρεσε το απόλυτο crop top! Δημιουργία του Jean Paul Gaultier!

Θα πάθεις εμμονή!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bella Hadid: Φόρεσε το απόλυτο crop top! Δημιουργία του Jean Paul Gaultier!

Το απόλυτο crop top φόρεσε το μοντέλο Bella Hadid, δημιουργία του σχεδιαστή Jean Paul Gaultier. Την παραμονή της επίδειξης του τον τίμησε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο φακός την απαθανάτισε να βγαίνει από το ξενοδοχείο Le Royal Monceau και όπως ήταν λογικό τράβηξε όλα τα βλέμματα με την εμφάνιση της.

Η Bella Hadid επέλεξε να φορέσει ένα απίθανο denim crop top από τα χέρια του σχεδιαστή το οποίο έκλεινε μπροστά με κουμπιά τύπου καρφίτσες.

Είναι ένα vintage 90s κομμάτι που το συνδύασε με τον πιο stylish τρόπο. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα oversized jean jacket, μπεζ παντελόνι και πολύχρωμο μπερέ.

Bella Hadid Jean Paul Gaultier

Το παντελόνι που θα σε κάνει Gigi Hadid το έχεις δει; Θα το βρεις στα H&M.

Bershka: Αυτό είναι το παντελόνι που θα σε κάνει την επόμενη Bella Hadid! Τρέξε γιατί προκαλεί "πανικό"!

Αυτό είναι το παντελόνι που θα σε κάνει την επόμενη Bella Hadid! Τρέξε τώρα στα Bershka, γιατί προκαλεί "πανικό" και σίγουρα θα το αγαπήσεις!

Αν θες να παραμείνεις ενήμερη με όλα τα trends, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας!

Το συγκεκριμένο παντελόνι προκαλεί "φρενίτιδα" και μας το προτείνουν ακόμη και οι διάσημες instagrammers του εξωτερικού. Πιο συγκεκριμένα μάλιστα, έχουμε δει ακόμα και την Bella Hadid να φοράει ένα παρόμοιο, δίνοντας έμφαση στα καλλίγραμμα πόδια της.

Επίσης να τονίσουμε πως βγαίνει σε 3 διαφορετικά χρώματα, για όσες ενδιαφέρεστε και θα θέλατε να το αποκτήσετε και εσείς σε παραπάνω από μια απόχρωση.

Bershka παντελόνι Bershka μπεζ παντελόνι Bershka μαύρο παντελόνι

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; Κάνε το δικό σου εδώ!

Επίσης σου βρήκαμε το απόλυτο μπουφάν από τα Bershka για να το συνδυάσεις!

TAGS