Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε λευκά από πάνω μέχρι κάτω! Πάθαμε αμόκ με το παπούτσι, το ίδιο και ο Βασάλος!

Το look που σε πάει από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε λευκά από πάνω μέχρι κάτω! Πάθαμε αμόκ με το παπούτσι, το ίδιο και ο Βασάλος!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε λευκά από πάνω μέχρι κάτω! Πάθαμε αμόκ με το παπούτσι, το ίδιο και ο Βασάλος και αυτό το look είναι ό,τι πρέπει για τις βόλτες το Σαββατοκύριακο!

Είναι casual, είναι σικάτο και της πάει απίστευτα... Σίγουρα θα έχεις κι εσύ παρόμοια κομμάτια για να το αντιγράψεις και πίστεψέ μας, αν το κάνεις θα μαγνητίσεις τα βλέμματα!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε λευκό τοπάκι και από κάτω ένα επίσης λευκό παντελόνι σε χαλαρή γραμμή. Το σύνολό της συνδυάστηκε άψογα με τις καφέ χουχουλιάρικες μπότες της και πάθαμε αμόκ με αυτό το παπούτσι, που είχαμε να δούμε καιρό να το φοράει celebrity. Σίγουρα το ίδιο θα έπαθε και ο Βασάλος, ο οποίος επίσης φημίζεται για το στιλ του. Δείτε και την σχετική ανάρτηση από το Instagram της:

Δείτε την και σούπερ καυτή στο γυμναστήριο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε λευκό τοπ και μίνι φούστα! Οι κόκκινες μπότες «κοκκίνισαν» τον Βασάλο!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε λευκό τοπ και μίνι φούστα! Οι κόκκινες μπότες «κοκκίνισαν» τον Βασάλο και λογικό μας φαίνεται. Τα πόδια της έμοιαζαν 2 μέτρα...

Η ίδια, παρέδωσε για μια ακόμα εβδομάδα μαθήματα στιλ. Έβαλε την μίνι φούστα της, έβαλε και το λευκό της τοπ και επέλεξε να δώσει pop of colour με τις κόκκινες μπότες της!

Εξάλλου, η φούστα σε εμπριμέ είχε μέσα και κόκκινο, οπότε το σύνολο έδεσε άψογα. Από εμάς και τον Βασάλο, πήρε 10άρι και για την προσπάθεια, και για το άψογο look! Δείτε το:

Την έχετε δει και με total τζιν look;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι λευκές της γόβες, προκαλούν φρενίτιδα! Κάντες δικές σου με 79 ευρώ!

Οι λευκές γόβες της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, προκαλούν φρενίτιδα! Κάντες δικές σου με 79 ευρώ και σίγουρα αν τις πάρεις, θα μας θυμηθείς...

Κοντεύουν να εξαντληθούν αφού συνδυάζονται με τα πάντα! Το λευκό άλλωστε, είναι το χρώμα της σεζόν.

Η Ευρυδίκη, τις φόρεσε με paperbag παντελόνι και εντυπωσιακό τοπ και από εμάς, πήρε το απόλυτο 10άρι! Εξάλλου, οι τελευταίες της εμφανίσεις, με αποκορύφωμα εκείνη με street style look, είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Τις γόβες της, εντοπίσαμε στα envie shoes και κοστίζουν μόλις 79 ευρώ. Επειδή όμως με τέτοιο look τα πολλά λόγια είναι περιττά, δείτε την σχετική φωτογραφία από το Instagram της: