Κατερίνα Γερονικολού: Η «Όλγα» από το Τατουάζ έγινε «ροζ» κύκνος! Το φόρεμα με φτερά που είναι όλα τα λεφτά!

Τρελάθηκε ο Τσιμιτσέλης!

Κατερίνα Γερονικολού: Η «Όλγα» από το Τατουάζ έγινε «ροζ» κύκνος! Το φόρεμα με φτερά που είναι όλα τα λεφτά!

H Κατερίνα Γερονικολού ή αλλιώς η «Όλγα» από το Τατουάζ έγινε «ροζ» κύκνος! Το φόρεμα με φτερά που είναι όλα τα λεφτά και μας τρέλανε!

Η ηθοποιός, πέρασε ένα ιδιαίτερα δραστήριο Σαββατοκύριακο! Βρέθηκε καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου και έκανε και τις εμφανίσεις της στο Instagram.

Στην πιο πρόσφατη, η Κατερίνα Γερονικολού ή αλλιώς η «Όλγα» από το Τατουάζ έβαλε ροζ φόρεμα γεμάτο φτερά και έμοιαζε με «ροζ» κύκνο. Το συγκεκριμένο χρώμα τόνισε άψογα τα μάτια της και μέχρι και ο αγαπημένος της, Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν μπορούσε να πάρει τα δικά του μάτια από πάνω της! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Κατερίνα Γερονικολού: Η Όλγα από το Τατουάζ έβαλε γούνα και έκανε κοντινό στο πρόσωπο! Έμοιαζε σαν από πορσελάνη...

H Κατερίνα Γερονικολού, ή αλλιώς η Όλγα από το Τατουάζ έβαλε γούνα και έκανε κοντινό στο πρόσωπο! Έμοιαζε σαν από πορσελάνη και μας τρέλανε κανονικά!

Η ηθοποιός, ανέβασε μια φωτογραφία για να ευχηθεί για τις γιορτές αλλά εμείς μείναμε να κοιτάμε το πρόσωπό της! Το πορτραίτο της ήταν σε black n white και πραγματικά η Όλγα από το Τατουάζ έμοιαζε σαν άγγελος.

Δεν ξέρουμε αν την τράβηξε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, όπως έκανε με την χτεσινή αντίστοιχη αλλά όπως και να έχει από εμάς παίρνει άριστα. Η γούνα της, έκανε φοβερή αντίθεση με τα μαλλιά της και η όλη φωτογραφία της Κατερίνας Γερονικολού είναι πραγματικά ένα μικρό ποίημα...

Δείτε την:

Κατερίνα Γερονικολού: Η Όλγα από το Τατουάζ έβαλε λευκό ρούχο και έμοιαζε με άγγελο! Δένει στη μέση, το λάτρεψε ο Τσιμιτσέλης!

Η Όλγα από το Τατουάζ, ή αλλιώς η Κατερίνα Γερονικολού, έβαλε λευκό ρούχο και έμοιαζε με άγγελο! Δένει στη μέση, το λάτρεψε ο Τσιμιτσέλης και αυτό το look πρέπει να το αντιγράψεις!

Η καλλονή ηθοποιός, έβαλε με τον καλύτερο τρόπο το λευκό χρώμα, αφού ως γνωστόν πάει σε μελαχρινές περισσότερο.

Η ίδια, πόζαρε μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και πήρε από εμάς Όσκαρ κομψότητας. Η εν λόγω φόρμα της έδενε στη μέση και τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της! Σίγουρα το λάτρεψε μέχρι και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και εμείς σίγουρα... θα ψάξουμε να στο βρούμε!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Θυμάστε τι φόρεσε και στο κόκκινο χαλί η Κατερίνα;