Αθήνα Οικονομάκου: Αυτό το look επιλέγει για να πάει στο γυμναστήριο! Μαγνητίζει όλα τα βλέμματα!

Πάρτε ιδέες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθήνα Οικονομάκου: Αυτό το look επιλέγει για να πάει στο γυμναστήριο! Μαγνητίζει όλα τα βλέμματα!

Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, το look που επιλέγει καθημερινά για να πάει στο γυμναστήριο και είναι αλάνθαστο! Η πανέμορφη ηθοποιός "μαγνητίζει" όλα τα βλέμματα με το κολάν της!

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει κάνει δυναμική επιστροφή στο γυμναστήριο και δε χάνει ευκαιρία από το να περνά μερικές ώρες της μέρας εκεί!

Έτσι μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, έδειξε το look με το οποίο πηγαίνει καθημερινά στο γυμναστήριο και η αλήθεια είναι ότι παίρνει 10/10!

Δείτε τη και πάρτε κι εσείς ιδέες!

Στο μεταξύ είδατε το υπέροχο παντελόνι "σακούλα" που επέλεξε να φορέσει η ηθοποιός;

Αθηνά Οικονομάκου: «Χτύπησε» ξανά με το ίδιο σακάκι! Οι λευκές γόβες άλλαξαν όλη την εμφάνιση!

Η Αθηνά Οικονομάκου «χτύπησε» ξανά με το ίδιο σακάκι! Οι λευκές γόβες άλλαξαν όλη την εμφάνιση και την μετέτρεψαν σε απόλυτο statement!

Η ηθοποιός, έχει τιμήσει ουκ ολίγες φορές το εν λόγω σακάκι για το οποίο σας μιλάμε και η πιο πρόσφατη της εμφάνιση δεν αποτέλεσε εξαίρεση! Η Αθηνά Οικονομάκου, επέλεξε σακάκι από την συλλογή της PROJECT SOMA και το συνδύασε με κρεμ παντελόνι και τοπ! Το όλο look της, πήγαν σε άλλο επίπεδο οι λευκές γόβες, τις οποίες και ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά! Επειδή όμως, όταν μιλάμε για τέτοιο ποίημα, τα λόγια είναι περιττά, δείτε την σχετική φωτογραφία:

Αθηνά Οικονομάκου: Η φούστα της είναι μαύρη, καφέ και κοστίζει 95 ευρώ! Προκαλεί φρενίτιδα!

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτά τα παπούτσια δεν τα βγάζει από πάνω της! Τα έχει ήδη σε δυο χρώματα!

Αυτά τα παπούτσια η Αθηνά Οικονομάκου δεν τα βγάζει από πάνω της. Τα έχει ήδη σε δυο χρώματα και τα φοράει συνέχει στις βόλτες της.

Λατρεύει τα ρούχα και κυρίως να είναι περιποιημένη κάθε ημέρα. Μάλιστα, ακολουθεί όλες τις τάσεις τόσο στα κοσμήματα, όσο και στα looks.

Ωστόσο, αυτό που μας τράβηξε το βλέμμα είναι τα παπούτσια της. Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει ένα συγκεκριμένο σχέδιο από την εταιρία saucony.

Τα έχει σε δυο χρώματα και κοστίζουν περίπου 100 ευρώ.

Αθηνά Οικονομάκου παπούτσια