Έλενα Παπαρίζου: Φόρεσε λευκά όπως τότε στην Eurovision! Πήρε 12άρι από το κοινό που την αποθέωσε!

Θα είναι για πάντα Number 1 για εμάς!

Έλενα Παπαρίζου: Φόρεσε λευκά όπως τότε στην Eurovision! Πήρε 12άρι από το κοινό που την αποθέωσε!

Η Έλενα Παπαρίζου φόρεσε λευκά όπως τότε στην Eurovision! Πήρε 12άρι από το κοινό που την αποθέωσε σε εμφάνισή της για την οποία έχουμε λεπτομέρειες!

Η φωταγώγηση του δέντρου για το 2019 είχε ως πρωταγωνίστρια μεταξύ άλλων και την αγαπημένη μας Έλενα Παπαρίζου. Ντυμένη στα λευκά και κρατώντας μια στιλάτη και πελώρια ομπρέλα, έφτασε στο Σύνταγμα και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία και έκανε αργότερα σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Αλλωστε το λευκό είναι από τα αγαπημένα της χρώματα, και η εμφάνισή της μας θύμισε Eurovision και εποχές Die for you. Μάλιστα το σακάκι που φορούσε κάτω από το άσπρο παλτό ήταν στον ίδιο τόνο, όπως είδαμε μετά την εμφάνισή της επί σκηνής. Το κοινό την αποθέωσε και της έδωσε 12άρι! Ιδού η σχετική ανάρτηση:

Δείτε την και όπως είχε εμφανιστεί για το Die for you! Έκανε ίδια χορογραφία....

Έλενα Παπαρίζου: Φόρεσε αστραφτερό φόρεμα και προκάλεσε σοκ! Αυτή η εμφάνιση έπρεπε να γίνει στην Eurovision!

Αυτή η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου έπρεπε να γίνει στην Eurovision. Φόρεσε κοντό αστραφτερό φόρεμα και προκάλεσε σοκ.

Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες στον χώρο. Κάθε εμφάνιση της κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά.

Το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και όταν ανεβαίνει στην πίστα κάνει χαμό με τα τραγούδια της και τις εμφανίσεις της. Ειδικά αυτό το αστραφτερό φόρεμα προκάλεσε... σοκ.

Η Έλενα Παπαρίζου, επέλεξε να φορέσει ένα κοντό φόρεμα γεμάτο στρας και ζώνη στην μέση. Αυτή η εμφάνιση έπρεπε να γίνει στην Eurovision., αφού θα έπαιρνε σίγουρο 12άρι.

Έλενα Παπαρίζου Eurovision

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η μόνη εμφάνιση που έχει μοιράσει εγκεφαλικά. Το σκίσιμο στο μαύρο φόρεμά της θα την έβγαζε number 1 ξανά στην Eurovision.