Ελένη Φουρέιρα: Κι όμως το έκανε! Έφερε πίσω τη δεκαετία του '90! Έκανε κοντινό στο πρόσωπο αλλά όλοι κοίταζαν το κεφάλι της!

Θα το τολμήσεις;

Ελένη Φουρέιρα: Κι όμως το έκανε! Έφερε πίσω τη δεκαετία του '90! Έκανε κοντινό στο πρόσωπο αλλά όλοι κοίταζαν το κεφάλι της!

Κι όμως το έκανε η Ελένη Φουρέιρα! Έφερε πίσω τη δεκαετία του '90 καθώς έκανε κοντινό στο πρόσωπο αλλά όλοι κοίταζαν το κεφάλι της!

Τι ήταν αυτό που κατάφερε να της κλέψει την δόξα και να γίνει ο πρωταγωνιστής της φωτογραφίας της;

Mα φυσικά το κόκκινο καπέλο της! Η ίδια πόζαρε πιο καυτή από ποτέ στο φακό, ωστόσο όλοι θαύμασαν και σχολίασαν το καπέλο, μιας και ήταν μεγάλο throwback.

H ίδια μας έχει συνηθίσει σε πολύ εκρηκτικές εμφανίσεις, ωστόσο εδώ μας έδειξε και την άλλη της πλευρά. Εσείς τι λέτε θα το τολμούσατε;

Έχετε διαβάσει και την συνεργασία βόμβα που ετοιμάζει; Τα γράψαμε πρώτοι!

Ελένη Φουρέιρα: «Πέταξε» όλα της τα ρούχα και έμεινε με δερμάτινο παντελόνι! Έκανε κοντινό στο πρόσωπο και μαζί «χαμό»!

Η Ελένη Φουρέιρα «πέταξε» όλα της τα ρούχα και έμεινε με δερμάτινο παντελόνι! Έκανε κοντινό στο πρόσωπο και μαζί «χαμό», δείτε φωτογραφία!

Η τραγουδίστρια, μπορεί να χώρισε από το ταίρι της, είναι όμως στα καλύτερά της! Η καριέρα της είναι στα top, το ίδιο και η φυσική της κατάσταση.

Η Ελένη Φουρέιρα, «πέταξε» όλα της τα ρούχα και έμεινε με δερμάτινο παντελόνι, εκθέτοντας σε κοινή θέα το άψογο six pack της. Τα σχόλια πήραν φωτιά, μιας και αποφάσισε να κάνει και ένα wet look στα μαλλιά της, να βγάλει το μακιγιάζ και να κάνει κοντινό στο πρόσωπο. Δείτε την σχετική φωτογραφία από το Instagram και πείτε μας, δεν ήταν fuego;

Ελένη Φουρέιρα: Κατέβασε το παντελόνι της και έμεινε με μαύρο εσώρουχο! Ο Μποτία την είδε και τα "έχασε"!

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση και όπως ήταν φυσικό, ο Αλμπέρτο Μποτία τα "έχασε" κανονικά όταν την είδα! Δε δίστασε και κατέβασε το δερμάτινο παντελόνι της και έμεινε μόνο με το μαύρο εσώρουχό της!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει δείξει ότι δεν φοβάται να κάνει ακόμα και τις πιο τολμηρές εμφανίσεις και το αποδεικνύει με κάθε της look και κάθε της κίνηση.

Έτσι στο πιο πρόσφατο post της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα κατέβασε το παντελόνι της και άφησε το δαντελωτό εσώρουχό της να φανεί, μοιράζοντας μερικά "εγκεφαλικά" σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes έπεσαν βροχή!

Η εμφάνιση αυτή ήταν τόσο καυτή, σχεδόν όσο και η κολλητή ολόσωμη φόρμα που φόρεσε στη Eurovision!