Μελίνα Ασλανίδου: Φόρεσε φόρεμα σακάκι γεμάτο στρας! Ποιος ήταν ο άντρας που την είχε αγκαλιά; Δείτε το πρόσωπό του!

Εμφανίζονταν μαζί στην Θεσσαλονίκη!

Μελίνα Ασλανίδου: Φόρεσε φόρεμα σακάκι γεμάτο στρας! Ποιος ήταν ο άντρας που την είχε αγκαλιά; Δείτε το πρόσωπό του!

Η Μελίνα Ασλανίδου φόρεσε φόρεμα σακάκι γεμάτο στρας και ένας άντρας την είχε αγκαλιά. Ποιος ήταν όμως; Δείτε το πρόσωπό του και σίγουρα θα μείνετε άφωνοι. Εμφανίζονταν μαζί...

Η τραγουδίστρια, πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Εμείς, εντοπίσαμε στο Instagram account του μια φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιά και κολλήσαμε με το φόρεμα της Μελίνας.

Ήταν όλο χρυσό, γεμάτο στρας και είχε σχέδιο σακάκι. Είναι αναμφίβολα από τα hot trends της σεζόν και η Μελίνα Ασλανίδου είναι από εκείνες που το υιοθέτησαν πρώτες. Άλλωστε, κολακεύει πολύ τον σωματότυπό της, όπως και τα κολάν τα οποία φοράει αρκετά συχνά. Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μελίνα Ασλανίδου: Το χρυσό της φόρεμα, «παντρεύτηκε» με ασημί ρολόι! Ο συνδυασμός που την δικαίωσε!

Το χρυσό φόρεμα της Μελίνας Ασλανίδου, «παντρεύτηκε» με ασημί ρολόι! Ο συνδυασμός που την δικαίωσε και είναι μόνο για τολμηρές!

Η Μελίνα Ασλανίδου, ρίσκαρε σε επίπεδο μόδας και βγήκε ξεκάθαρα κερδισμένη. Η τραγουδίστρια, συνδύασε χρυσό με ασημί, δύο χρώματα που οι κανόνες της μόδας απαγορεύουν και παρόλα αυτά έκανε ένα ιδιαίτερα πετυχημένο look!

Από εμάς, πήρε το απόλυτο 10άρι και αν το αντιγράψεις κι εσύ, με τον ίδιο τρόπο θα πάρεις την πρωτιά στις εξόδους σου! Copy the look και δεν θα χάσεις! Ιδού:

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε παντελόνι από δέρμα και μπλούζα με άνοιγμα! Έριξε μπροστά τα μαλλιά και έγινε «χαμός»!

Μελίνα Ασλανίδου: Αυτός είναι ο άντρας που της στάθηκε στα δύσκολα! Δείτε το πρόσωπό του! Είναι πασίγνωστος!

Κι όμως! Αυτός είναι ο άντρας που στάθηκε στη Μελίνα Ασλανίδου στα δύσκολα της. Είναι πασίγνωστος- Δείτε το πρόσωπό του!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι μία από τις φωνές που έχει σηματοδοτήσει τις τελευταίες δύο δεκαετίες όσο λίγες. Τα τραγούδια της εδώ και πολλά χρόνια ακούγονται σε κάθε μεριά της Ελλάδας και είναι γνωστά σε όλους.

Μελίνα Ασλανίδου: Σε τρυφερή στιγμή με Έλληνα τραγουδιστή! Η φωτογραφία που βγήκε στο φως!

Στα πρώτα της βήματα ωστόσο, η Μελίνα Ασλανίδου είχε στο πλευρό της έναν άνθρωπο που της έδωσε την απαραίτητη ώθηση που χρειαζόταν προκειμένου να κάνει το μεγάλο "μπαμ" και να γίνει αυτή που είναι σήμερα. Ο λόγος για τον Μίμη Πλέσσα, ο οποίος της έδωσε με όλη του την αγάπη το τραγούδι «Τι σου κανα και πίνεις».

Το τραγούδι αυτό ήταν μεγάλη επιτυχία και ήταν αρκετό για να κάνει τη Μελίνα Ασλανίδου ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της ελληνική μουσικής βιομηχανίας.

Φυσικά αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που συνεργάστηκε η τραγουδίστρια με τον συνθέτη μιας και από τότε της έχει δώσει πολλά από τα τραγούδια του.

Μελίνα Ασλανίδου- Μίμης Πλέσσας