Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με μαύρο σετ φόρμας έμοιασε στον... Snik! Έτσι δεν την έχετε δει ξανά!

Εμάς πάντως μας άρεσε!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με μαύρο σετ φόρμας έμοιασε στον... Snik! Έτσι δεν την έχετε δει ξανά!

Με μαύρο σετ φόρμας πόζαρε στον φακό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έμοιασε στον... Snik, αφού εκείνος κάνει πιο athlete εμφανίσεις. Δεν έχετε δει ξανά έτσι.

Το μοντέλο ζει έναν όμορφο έρωτα στο πλευρό του τραγουδιστή, κρατώντας την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε μια από τις αναρτήσεις της, την είδαμε να ποζάρει με μαύρο σετ φόρμας πασίγνωστης εταιρίας και εντυπωσιαστήκαμε, αφού έτσι δεν την έχουμε δει ξανά.

Μάλιστα, έμοιαζε πολύ με τον Snik, καθώς ο ράπερ τραγουδιστής επιλέγει πιο αθλητικές ή casual εμφανίσεις.

Snik και Ηλιάνα είναι πολύ ερωτευμένοι και αυτό το βίντεο που ήταν ίδιο το αποδεικνύει...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβαλε "φωτιά" στον Snik με το κόκκινο φόρεμά της! Αυτή είναι η φωτογραφία...

Αυτή είναι η φωτογραφία που έβαλε "φωτιά" στον Snik! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει με το κόκκινο φόρεμά της και είναι πιο όμορφη από ποτέ!

Σε πρόσφατη εμφάνισή της για επαγγελματικούς λόγους το μοντέλο εμφανίστηκε με ένα συγκλονιστικό μίντι φόρεμα στο χρώμα της φωτιάς και σίγουρα τράβηξε τα βλέμματα όλα πάνω της!

Μιας και είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media δημοσίευσε την φωτογραφία αυτή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και εννοείται πως τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή!

Μπορεί βέβαια τότε που είχε κάνει εμφάνιση με πράσινη γούνα να ήταν πιο εντυπωσιακή αλλά... ότι κι αν κάνει πάντα θα την κοιτάζουν όλοι!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί και δηλώνει πως αγαπάει!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόζαρε όπως δεν την έχετε ξαναδεί και δηλώνει πως αγαπάει!

Η φωτογραφία που πόσταρε γεμάτη νόημα!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιόρταζε το Σάββατο και ανέβασε μία ξεχωριστή φωτογραφία στο instagram!

Φορώντας παραδοσιακή φορεσιά, το πανέμορφο μοντέλο θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα γράφοντας: «Ένα βήμα για να αγκαλιάσετε τον εαυτό σας είναι να αγκαλιάσετε την κληρονομιά και τον πολιτισμό σας. Είμαι Ελληνίδα. Και αγαπώ τα πάντα σε αυτό».

Δείτε την ανάρτηση