Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πήγε για ψώνια με φόρεμα 2.114 ευρώ! Μέχρι και ο Snik «τρελάθηκε»!

Θα πάθετε πλάκα!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πήγε για ψώνια με φόρεμα 2.114 ευρώ! Μέχρι και ο Snik «τρελάθηκε»!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αγαπάει τα ψώνια και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουν απαθανατίσει με σακούλες στα χέρια. Αυτή την φορά ωστόσο, ήταν η πιο... φαντασμαγορική, αφού επέλεξε να κάνει τις αγορές της φορώντας ένα φόρεμα που κόστιζε 2.114 ευρώ και έκανε μέχρι και τον Snik να «τρελαθεί».

Το μοντέλο τους τελευταίους μήνες ζει τον απόλυτο έρωτα στην αγκαλιά του ράπερ τραγουδιστή και δεν το κρύβει, όπως έχουμε δει σε φωτογραφίες που έρχονται στην δημοσιότητα από εξόδους τους. Δίπλα της για να την στηρίζει σε όλο αυτό βρίσκεται η booker και κολλητή της φίλη, Έλενα Χριστοπούλου.

Μάλιστα, εκτός της Ηλιάνας και η Έλενα, επέλεξε να κάνει ένα stylish look, καθώς μην ξεχνάμε πως πλέον είναι κριτής στο My style rocks και πρέπει να ντύνεται ανάλογα.

Το μοντέλο από την άλλη, επέλεξε ένα πιο.. ρομαντικό look. Φόρεσε ένα απίστευτο κόκκινο φόρεμα Carolina Herrera αξίας 2.114 ευρώ και έκανε μέχρι και τον Snik να «τρελαθεί».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεμα Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Tο καυτό μίνι φόρεμα προκάλεσε... εγκεφαλικό στον Snik!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz, γι αυτό ότι και να φορέσει της ταιριάζει! Το καυτό μίνι φόρεμα που επέλεξε προκάλεσε... εγκεφαλικό ακόμα και στον αγαπημένο της Snik!

Η Ηλιάνα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, να ποζάρει με νάζι στο φακό, με ένα εντυπωσιακό μίνι φόρεμα από παγέτα, συνδυασμένο με ζώνη στη μέση, αλλά και ένα σακάκι...

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ, εντυπωσίασε τους followers της και όχι μόνο, αφού τα likes έπεσαν... βροχή! Η ίδια διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, στο πλευρό του τραγουδιστή Snik, αφού οι ίδιοι δεν κρύβουν τον έρωτά τους...

Όμορφη και πάντα στιλάτη, η Ηλιάνα, κάνει τη δική της πρόταση για τις γιορτές! Δοκίμασέ το και εσύ...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Instagram με μίνι φόρεμα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το καλά κρυμμένο μυστικό της, αποκαλύφθηκε! Το "σημάδι" στο σώμα της που ήξερε μόνο ο Snik!