Έλενα Παπαρίζου: Μετά το φόρεμα της στην Eurovision, αυτή είναι η πιο «εκρηκτική» της εμφάνιση!

Θα εντυπωσιαστείτε!

Έλενα Παπαρίζου: Μετά το φόρεμα της στην Eurovision, αυτή είναι η πιο «εκρηκτική» της εμφάνιση!

Το φόρεμα της Έλενας Παπαρίζου όταν είχε λάβει συμμετοχή στην Eurovision το 2005 εκπροσωπώντας την Ελλάδα, είχε προκαλέσει «εγκεφαλικά». Μετά ωστόσο από εκείνη την ημέρα, αυτή σίγουρα είναι η πιο «εκρηκτική» της εμφάνιση.

Είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και το έχει αποδείξει δεκάδες φορές, από δημόσιες εμφανίσεις της, αλλά και τις εμφανίσεις της πάνω στην πίστα των νυχτερινών κέντρων όπου τραγουδάει.

Η Έλενα Παπαρίζου πρόσφατα στο Estate φόρεσε ένα μαύρο κορμάκι που θύμιζε φόρεμα με τα κρόσσια που είχε πάνω του και «τρέλανε» το κοινό της. Το συνδύασε με over the knee μπότες που ήταν σε παρόμοιο ύφασμα με το κορμάκι της.

Να υπενθυμίσουμε πως το 2005 τραγούδησε το «My number one» και κατέκτησε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό, αλλά και την πρώτη θέση στις καρδιές των Ελλήνων και όχι μόνο.

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε κίνηση ματ και «έσκασε» την απόλυτη βόμβα πριν από λίγες ημέρες. Πάει ξανά στην Eurovision; Σίγουρο 12άρι αν συμβεί αυτό και η ίδια μιλά ανοιχτά για το μέλλον!

Έλενα Παπαρίζου: Αν πήγαινε με αυτό το φόρεμα στην Eurovision θα του άφηνε όλους «κάγκελο»! Είναι γεμάτο διαφάνειες!

Αν πήγαινε με αυτό το φόρεμα η Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision θα τους άφηνε όλους «κάγκελο». Είναι μαύρο και γεμάτο διαφάνειες.

Είναι από τις πιο εκρηκτικές τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα αφού σε κάθε εμφάνιση της, μοιράζει «εγκεφαλικά».

Όταν βρισκόταν στην θέση του κριτή στο The voice πραγματοποιούσε εντυπωσιακά looks που αποσπούσαν πληθώρα σχολίων. Αυτό ωστόσο, που μέχρι και στην Eurovision να πήγαινε θα «τρέλαινε» κόσμο ήταν ένα μαύρο μίνι.

Σε ένα από τα live φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με πολλές διαφάνειες τόσο στο μπούστο όσο και στα χέρια, ενώ είχε και κρόσσια. Το συνδύασε με μαύρο καλσόν και θα πάθετε πλάκα.

Έλενα Παπαρίζου Eurovision

20 χρόνια μετά την Eurovision η Έλενα Παπαρίζου, εμφανίστηκε με παρόμοιο φόρεμα! Χρυσό με παντού στρας...