Έλενα Παπαρίζου: «Έσκασε» την απόλυτη βόμβα! Πάει ξανά στην Eurovision; Σίγουρο 12άρι!

Πανικός από τις δηλώσεις!

Έλενα Παπαρίζου: «Έσκασε» την απόλυτη βόμβα! Πάει ξανά στην Eurovision; Σίγουρο 12άρι!

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε κίνηση ματ και «έσκασε» την απόλυτη βόμβα! Πάει ξανά στην Eurovision; Σίγουρο 12άρι αν συμβεί αυτό και η ίδια μιλά ανοιχτά για το μέλλον!

Η ίδια, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “TV Έθνος”, στην οποία αναφέρθηκε σε διαφορά θέματα της προσωπικής της ζωής, για τη εμπειρία της σαν κριτής του The Voice αλλά και τη Eurovision.

Αναλυτικότερα, για τη πιθανή επιστροφή της στο θεσμό δήλωσε πως η Eurovision δεν έχει τελειώσει για εκείνη καθώς είναι στο μυαλό της να συμμετέχει κάποια στιγμή στο μέλλον για τρίτη φορά. Εδώ να υπενθυμίσουμε πως η Έλενα έχει λάβει μέρος δύο φορές στο παρελθόν, μία ως μέλος των Antique το 2001 (3η θέση) και το 2005 όταν μας χάρισε τη μοναδική μας νίκη στο διαγωνισμό με το αξέχαστο My Number One.

Για το demo που διέρρευσε με την ίδια να τραγουδά το Fuego ανέφερε:

Πολύ κακώς που διέρρευσε το demo. Δεν ήταν σωστό. Όλοι κάνουμε πολλά demo που στη συνέχεια έχουν ερμηνεύσει άλλοι καλλιτέχνες. Δεν ήταν ωραίο ούτε για έμενα ούτε για την Ελένη. Η Φουρέιρα ήταν καταπληκτική και έπρεπε να κερδίσει τη φετινή Eurovision.

Δείτε την να χορεύει ξανά και το Die For you!

Eurovision: Με αυτή τη συμμετοχή η Ελλάδα πάει για 12άρι! Μέχρι και η Παπαρίζου θα τη ζήλευε!

Με αυτή τη συμμετοχή, η Ελλάδα στη φετινή Eurovision, πάει για σίγουρο 12άρι από όλες τις χώρες! Είναι μία κούκλα που μέχρι και η απόλυτη Έλενα Παπαρίζου θα τη ζήλευε!

Δυναμικά έχει μπει στο παιχνίδι της φετινής Eurovision η ελληνική αποστολή, η οποία ψάχνει μανιωδώς τον εκπρόσωπό της, με πολλά ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι.

Ένα από αυτά είναι και αυτό του Ίαν Στρατή, ο οποίος ωστόσο ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση.

Το όνομα λοιπόν που "παίζει" πολύ, είναι αυτό της 17χρονης Στεφανίας Λυμπερακάκη, η οποία είναι Ελληνίδα που μένει στην Ολλανδία, και μάλιστα την έχει εκπροσωπήσει στο παρελθόν στην Eurovision Junior.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ που έκανε η πρωινή εκπομπή του Star, «Στην φωλιά των ΚουΚου».