Eurovision: Βγήκαν στη "φόρα" τα ονόματα "φωτιά" για την Ελλάδα! Αυτό είναι το πρόσωπο που έχει προβάδισμα!

Θα γίνει μεγάλη μάχη!

Eurovision: Βγήκαν στη

Ο καιρός της επιλογής αυτού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ πλησιάζει και ήδη βγήκαν στη "φόρα" όλα τα ονόματα "φωτιά"! Πολλοί έχουν ακουστεί όμως αυτό είναι το πρόσωπο που έχει ξεκάθαρο προβάδισμα.

Όλα τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι δυνατά, ωστόσο μόνος ένας θα είναι ο τυχερός που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον κορυφαίο διαγωνισμό τραγουδιού.

Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Στην φωλιά των ΚουΚου», τα ονόματα που έχουν ακουστεί έντονα είναι αυτά της Μαρίνας Σάττι, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη μεγάλη της επιτυχία «Μάντισσα», του Ίαν Στρατή, ο οποίος θα κάνει και το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» αλλά και της Στεφανίας Λυμπεράκη, μίας Ελληνίδας που μένει στη Ολλανδία και την έχει εκπροσωπήσει μάλιστα στη Eurovision Junior.

Ίαν Στρατής
Μαρίνα Σάττι
Στεφανία Λυμπεράκη

Eurovision 2020: «Έσκασε» η είδηση που όλοι περιμέναμε! Έγινε γνωστό ότι...

«Έσκασε» η είδηση που όλοι περιμέναμε για την Eurovision για το 2020. Έγινε γνωστό το ποια ημερομηνία θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός.

Με σλόγκαν «Οpen up», ο 65ος μουσικός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ στην Ολλανδία και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σαράντα μια χώρες θα δοκιμάσουν την τύχη τους στη μουσική σκηνή, με τη Βουλγαρία και την Ουκρανία να επιστρέφουν ύστερα από πολλά χρόνια. Μάλιστα, η Κύπρος ήδη έχει επιλέξει τον τραγουδιστή που θα εκπροσωπήσει.

«Έσκασε» επίσης, η είδηση για την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός. Όπως φαίνεται ο α' ημιτελικός θα διεξαχθεί την Τρίτη 12 Μαΐου, ο β' ημιτελικός την Πέμπτη 14 Μαΐου και ο τελικός το Σάββατο 16 Μαΐου.