Eurovision 2020: «Έσκασε» οριστική απόφαση! Αυτός είναι ο τραγουδιστής που θεωρείται ήδη φαβορί!

Εκτός από φωνάρα είναι και κούκλος!

Eurovision 2020: «Έσκασε» οριστική απόφαση! Αυτός είναι ο τραγουδιστής που θεωρείται ήδη φαβορί!

«Έσκασε» οριστική απόφαση για τον τραγουδιστή που θα εκπροσωπήσει στην Eurovision 2020 την Κύπρο. Θεωρείται ήδη φαβορί.

Όπως θέλουν πολλά δημοσιεύματα πρόκειται να φέρει την ανατροπή. Είναι 23 ετών και αρκετά δημοφιλής στην Γερμανία, αφού το 2018 συμμετείχε στο The Voice, φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό. Έχει μεγαλώσει με ελληνική παιδεία, αφού η μητέρα του είναι Ελληνίδα.

Ο λόγος για τον Sandro Nicolas. Μεσα από την επίσημη σελίδα του ΡΙΚ στο facebook, έγινε και η επίσημη ανακοίνωση.

Eurovision: Αυτός είναι ο άντρας που κέρδισε 3 φορές! Κανείς δεν τον θυμάται...

Eurovision 2020 Κύπρος

Λίγα λόγια για τον Sandro Nicolas.

Γεννημένος στο Heinsberg της Γερμανίας το 1996 από Αμερικανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, ο Alessandro Rütten – όπως είναι το πραγματικό του όνομα – έδειξε από μικρός τον δρόμο που θα ακολουθήσει! Ξεκίνησε από νωρίς μαθήματα drums και κιθάρας ενώ στα 15 του άρχισε να γράφει τα δικά του τραγούδια. Η μουσική, όπως συχνά δηλώνει, ήταν ανέκαθεν η ευκαιρία του να ξεφεύγει από τον ντροπαλό χαρακτήρα του!

Το 2018 έλαβε μέρος στο δημοφιλές talent show “The Voice” στη Γερμανία και κατάφερε να φτάσει μέχρι τις Ημιτελικές φάσεις κάνοντας το κοινό να τον αγαπήσει ιδιαίτερα. Η αδυναμία του για την Ελλάδα είναι τεράστια καθώς μιλά άπταιστα ελληνικά ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται την χώρα μας για διακοπές κυρίως τη περίοδο των Χριστουγέννων που τόσο ο ίδιος αγαπά και ξεχωρίζει. Τον Αύγουστο του 2019 συμμετείχε στο New Wave Festival στο Sochi της Ρωσίας εκπροσωπώντας τις Η.Π.Α.! Εκεί ήταν όπου ξεκίνησε να συστήνεται με το καλλιτεχνικό του όνομα Sandro Nicolas!

Έλενα Παπαρίζου: Έριξε "άκυρο" στην Eurovision! Το περιστατικό που δεν έμαθε κανείς!

"Άκυρο" στην Eurovision έριξε η Έλενα Παπαρίζου. Το περιστατικό που δεν έμαθε κανείς και έγινε γνωστό μέσα από την «Φωλιά των κουκου».

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια η οποία έγινε γνωστή σε όλη την Ευρώπη με την εμφάνιση της το 2004 με το τραγούδι «My number one» δέχτηκε μια πρόταση την οποία αρνήθηκε.

Η Ολλανδία πριν την Eurovision θα πραγματοποιήσει ένα Gala που θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου στο Άμστερνταμ, το οποίο θα μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί από το κρατικό κανάλι την Πρωτοχρονιά.

Eurovision 2020: Ποια Φουρέιρα; Αυτός θα εκπροσωπήσει την Ισπανία! Είναι κούκλος και 28 ετών! Δείτε τον...

Καλεσμένοι σε αυτό το σόου είναι όλοι οι νικητές της Eurovision, ωστόσο η Έλενα Παπαρίζου "έριξε" άκυρο, καθώς εκείνη τη μέρα έχει live για το Voice.