Άγριες Μέλισσες: Στη "φόρα" οι πρώτες σκηνές από τα γυρίσματα του Ίαν Στρατή!

Ποιον θα υποδυθεί ο τραγουδιστής;

Άγριες Μέλισσες: Στη

Στη "φόρα" βγήκαν οι πρώτες σκηνές από τα γυρίσματα του Ίαν Στρατή! Ο γνωστός τραγουδιστής θα έχει ρόλο guest στις Άγριες Μέλισσες, που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως θα υποδυθεί τον Παύλο, έναν θεατρίνο ο οποίος θα βρεθεί στο Διαφάνι και θα "μαγέψει" τη Δρόσω.

Μιλώντας στην κάμερα του "Πρωινού", ο ίδιος αποκάλυψε, «Θα κάνω έναν τραγουδιστή που έρχεται με ένα μπουλούκι στο χωριό. Ερωτεύεται τη Δρόσω και η Δρόσω αυτόν. Είμαι κανονικός θεατρίνος, προς το τραγουδιστής».

Με την Δανάη Μιχαλάκη να συμπληρώνει, «Το επεισόδιο θα το δούμε σε δυο-τρεις εβδομάδες».

Μην χάσετε επίσης, και το "απόλυτο" spoiler για την αγαπημένη σας σειρά, όπου ακολουθούν συγκλονιστικές εξελίξεις μέχρι την εμφάνιση του τραγουδιστή.

Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύψεις - "φωτιά" έκανε ο Γιώργος Γεροντιδάκης! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια; Αποκαλύψεις - "φωτιά" έκανε ο Γιώργος Γεροντιδάκης ή αλλιώς ο τηλεοπτικός μας Μελέτης, για την αγαπημένη σειρά, Άγριες Μέλισσες!

Μιλώντας στην εκπομπή "Ευτυχείτε" και την Κατερίνα Καινούργιου, μίλησε για όλα όσα μας απασχολούν.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Ο έρωτάς μου για την “Πηνελόπη” είναι ο πιο καθαρός, τα συναισθήματα είναι καθαρά. Βέβαια, έχει μπει και ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο “Κλεομένης”, ένας ρόλος που εμένα δεν με ευχαριστεί. Θα υπάρξουν πάρα πολλές εξελίξεις στο συγκεκριμένο τρίγωνο. Θα προσπαθήσει πάρα πολύ να μου πάρει την Πηνελόπη. Θα υπάρξει μια εξέλιξη που θα ανατρέψει τα πάντα και περιμένω κι εγώ πώς και πώς να δω πώς θα μπορούν να συνυπάρχουν αυτοί οι δύο από εδώ και πέρα».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε, «Δεν βγαίνω πια γιατί δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου έτσι ώστε να μπορώ να διαβάσω και να είμαι έτοιμος για το γύρισμα. Δεν μιλάω καθόλου για τα προσωπικά μου, προτιμώ να με ξέρουν οι άνθρωποι μέσω της δουλειάς μου και όχι μέσω μιας σχέσης. Είμαι πάρα πολύ καλά».

Δεν θα πιστέψετε τι δήλωσε ακόμη ένας πρωταγωνιστής από την σειρά, για το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες. Η ίδια δεν δίστασε και τα αποκάλυψε όλα!