Άγριες Μέλισσες: Tο απίστευτο spoiler για την εξέλιξη που θα φέρει αναταραχή στην σειρά!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Άγριες Μέλισσες: Tο απίστευτο spoiler για την εξέλιξη που θα φέρει αναταραχή στην σειρά!

Απίστευτο spoiler δόθηκε για τις Άγριες Μέλισσες με μια εξέλιξη που θα φέρει αναταραχή στην σειρά.

Συγκεκριμένα ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε για κάποια πράγματα τα οποία γυρίζονται τώρα και εμείς θα παρακολουθήσουμε στην συνέχεια στις οθόνες μας.

Ο τηλεοπτικός «Δούκας» αποκάλυψε: «Σήμερα γυριζόταν η σκηνή με τον θίασο που θα αναταράξει τις ισορροπίες στο χωριό… Έρχεται ένας θίασος που θα περιπλέξει τα πράγματα, με την υποκριτική και το τραγούδι θα αναταράξει το χωριό μας…».

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Παύλος Ορκόπουλος που πρωταγωνιστεί επίσης στην σειρά.

Εντωμεταξύ και ένας άλλος ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις «φωτιά» για την εξέλιξη της σειράς.

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος φέρνει την Ελένη μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα! Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα (10/12)!

Συνταρακτικές είναι και σήμερα (10/12) οι εξελίξεις στην σειρά «Άγριες Μέλισσες», του ΑΝΤ1! Ο Λάμπρος φέρνει την Ελένη μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα!

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43

Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πείσει το Λάμπρο να μη χαλάσει το γάμο του για χάρη της Ελένης. Η Θεοδοσία έρχεται αντιμέτωπη με αυτή την αλήθεια και αποφασίζει να αντιδράσει δυναμικά. Η εμφάνιση ενός νέου ιατροδικαστή θα ταράξει τον Προύσαλη καθώς δείχνει αποφασισμένος να ανοίξει πάλι την υπόθεση του Γιάννου. Η Ασημίνα περνάει δύσκολα στο σπίτι των Σεβαστών αφού το μυθιστόρημα του Νικηφόρου θα ξεκινήσει νέα κόντρα μεταξύ τους. Ο Νικηφόρος μαθαίνει από τον Κυπραίο τα αισθήματά του για την Ελένη μόνο που σύντομα αυτό θα φτάσει και στα αυτιά της Μυρσίνης. Ο Λάμπρος φέρνει την Ελένη μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Θα καταφέρει αυτήν τη φορά ο έρωτάς τους να γκρεμίσει όλα τα εμπόδια;