Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύψεις - "φωτιά" έκανε ο Γιώργος Γεροντιδάκης! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Spoiler Alert!

Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύψεις -

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια; Αποκαλύψεις - "φωτιά" έκανε ο Γιώργος Γεροντιδάκης ή αλλιώς ο τηλεοπτικός μας Μελέτης, για την αγαπημένη σειρά, Άγριες Μέλισσες!

Μιλώντας στην εκπομπή "Ευτυχείτε" και την Κατερίνα Καινούργιου, μίλησε για όλα όσα μας απασχολούν.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Ο έρωτάς μου για την “Πηνελόπη” είναι ο πιο καθαρός, τα συναισθήματα είναι καθαρά. Βέβαια, έχει μπει και ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο “Κλεομένης”, ένας ρόλος που εμένα δεν με ευχαριστεί. Θα υπάρξουν πάρα πολλές εξελίξεις στο συγκεκριμένο τρίγωνο. Θα προσπαθήσει πάρα πολύ να μου πάρει την Πηνελόπη. Θα υπάρξει μια εξέλιξη που θα ανατρέψει τα πάντα και περιμένω κι εγώ πώς και πώς να δω πώς θα μπορούν να συνυπάρχουν αυτοί οι δύο από εδώ και πέρα».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε, «Δεν βγαίνω πια γιατί δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου έτσι ώστε να μπορώ να διαβάσω και να είμαι έτοιμος για το γύρισμα. Δεν μιλάω καθόλου για τα προσωπικά μου, προτιμώ να με ξέρουν οι άνθρωποι μέσω της δουλειάς μου και όχι μέσω μιας σχέσης. Είμαι πάρα πολύ καλά».

Δεν θα πιστέψετε τι δήλωσε ακόμη ένας πρωταγωνιστής από την σειρά, για το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες. Η ίδια δεν δίστασε και τα αποκάλυψε όλα!

Άγριες Μέλισσες: Σούπερ αποκλειστικό! Η Μυρσίνη μαθαίνει για τον Θωμά και την Ελένη και "τρελαίνεται"!

Σας έχουμε ένα "καυτό" σούπερ αποκλειστικό για τη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες»! Η Μυρσίνη "τρελαίνεται" τελείως όταν μαθαίνει για τον έρωτα του Θωμά με την Ελένη!

Η Ελένη μετά τη συνάντησή της με τον Λάμπρο παίρνει μια μεγάλη απόφαση για τον απαγορευμένο της έρωτα και επιλέγει να μη μείνει μαζί του και να στραφεί στον Θωμά! Στο μεταξύ, οι δύσκολες ώρες που περνάει η Ασημίνα στο σπίτι των Σεβαστών σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Νικηφόρος έχει στρέψει όλη την προσοχή του στο μυθιστόρημα που ετοιμάζει, φέρνουν και τις πρώτες εντάσεις ανάμεσά τους.

Μη χάσετε επίσης το αποκλειστικό spoiler που έδωσε μόλις χτες το πρωί η ίδια η Βιολέτα!

Εκείνη δεν μπορεί να μιλήσει για όσα της συμβαίνουν με τη Μυρσίνη και οι καβγάδες τους αρχίζουν... Πάνω σ' έναν καβγά τους, ο Νικηφόρος φεύγει από το σπίτι και στον δρόμο συναντάει τον Θωμά. Εκείνος καταλαβαίνει πως κάτι τρέχει και τον ρωτάει: «Ολα καλά με την Ασημίνα; Σε βλέπω ότι κάτι σε απασχολεί! Αν θέλεις, μπορείς να μου πεις και να σε ακούσω». Ο Νικηφόρος το αποφεύγει και απλώς του λέει: «Είναι οι πρώτες μέρες της προσαρμογής! Θα συνηθίσουμε όλοι στα νέα δεδομένα». Ωστόσο ο Νικηφόρος τον ρωτάει για τη δική του προσωπική ζωή και ο Θωμάς του αποκαλύπτει πως έχει συναισθήματα για την Ελένη.

«Η Ελένη είναι καλός άνθρωπος...»

«Αυτό είναι πολύ καλό! Η Ελένη είναι καλός άνθρωπος... Είχε μια δύσκολη ζωή και μπορεί να δείχνει σκληρή, αλλά κατά βάθος είναι συναισθηματική», απαντάει ο Νικηφόρος. Οταν επιστρέφει σπίτι, ο Νικηφόρος ζητάει συγγνώμη από την Ασημίνα και οι δυο τους τα βρίσκουν ξανά. Πάνω στην κουβέντα τής αποκαλύπτει όσα είπαν με τον Θωμά και για τον έρωτά του για την Ελένη! Η Μυρσίνη κρυφακούει και γίνεται έξαλλη από τον θυμό της: «Δεν θα σε αφήσω να μου πάρεις τον άντρα που θέλω», μονολογεί και ετοιμάζει τα βήματά της για εκδίκηση. Στο μεταξύ, ο Κωνσταντής καταφέρνει να κλέψει το φιλί της Δρόσως. Θα τη ρίξει όμως ολοκληρωτικά στα δίχτυα του; Την ίδια ώρα, τα κρυφά σχέδια του Κλεομένη φαίνεται να οδηγούνται στον γκρεμό, ενώ η Ουρανία είναι έτοιμη ν’ αποκαλύψει στην Ασημίνα τον παράνομο δεσμό της Μυρσίνης και του Κυπραίου.

Tivi Sirial

ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ