Κωνσταντίνος Αργυρός: Έβαλε μωβ κοστούμι που είχε μαύρο στο πέτο! Οι γυναίκες «προσκύνησαν» την εμφάνισή του!

Έδωσε δικαιώματα και μας τρέλανε!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έβαλε μωβ κοστούμι που είχε μαύρο στο πέτο! Οι γυναίκες «προσκύνησαν» την εμφάνισή του!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι από τους πιο εντυπωσιακούς άνδρες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Όταν ανεβαίνει στην πίστα του νυχτερινού κέντρου που τραγουδάει κάνει τις γυναίκες να... παραληρούν. Μια ημέρα φόρεσε μωβ κοστούμι που είχε μαύρο πέτο... και τον «προσκύνησαν».

Ο τραγουδιστής κάθε βράδυ που εμφανίζεται στην πίστα, χαρίζει στους θαμώνες του μαγαζιού μοναδικές στιγμές τραγουδώντας αγαπημένες επιτυχίες τους. Μάλιστα, τα ρούχα που επιλέγει να φοράει είναι εντυπωσιακά.

Σε μια από τις εμφανίσεις του τον είδαμε να φοράει ένα απίστευτο μωβ κοστούμι με μαύρο πέτο, το οποίο είχε συνδυάσει με μαύρο παντελόνι. Την φωτογραφία του ανήρτησε η επίσημη σελίδα του Fantasia live όπου μπορεί να τον απολαύσει το κοινό.

Κωνσταντίνος Αργυρός εμφάνιση

Πως ξυπνάει κάθε πρωί έχετε δει; Έχουμε εικόνα μέσα από την κουζίνα στο σπίτι του, που να μην φοράει μπλούζα.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Φόρεσε τζιν πουκάμισο όμως το ρολόι του τράβηξε τα βλέμματα! Είναι μαύρο και εντυπωσιακό!

Τζιν πουκάμισο φόρεσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός όμως τα βλέμματα τράβηξε το ρολόι που έβαλε στο χέρι του, το οποίο είναι μαύρο και εντυπωσιακό.

Είναι από τους επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, αλλά και από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής showbiz.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τα likes στις φωτογραφίες του «πέφτουν» βροχή με τις διαδικτυακές του φίλες που είναι και θαυμάστριες του να... παραληρούν.

Σε μια από τις αναρτήσεις του τον είδαμε να φοράει τζιν πουκάμισο, ωστόσο το μάτι μας «έπεσε» στο εντυπωσιακό μαύρο ρολόι του από την εταιρία Ledom.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας έχει βάλει και μέσα στο σπίτι του μέσα από φωτογραφίες και είναι εντυπωσιακό.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έβαλε μπλούζα σε λαδί με λεπτομέρεια στο γιακά! Το χρώμα του πήγαινε σαν «τρελό»!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλε μπλούζα σε λαδί με λεπτομέρεια στο γιακά! Το χρώμα του πήγαινε σαν «τρελό» και αυτή τη φωτογραφία, δεν την έχεις ξαναδεί!

Ο τραγουδιστής, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και ήταν για μια ακόμα φορά πολύ, πολύ κομψός!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θέλησε να ευχηθεί για τις γιορτές και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Έβαλε μπλούζα σε λαδί με λεπτομέρεια στο γιακά και ο γυναικείος πληθυσμός έπαθε έρωτα ξανά!

Το χρώμα του πήγαινε σαν «τρελό» και μετά το σακάκι που φόρεσε χτες, διαπιστώσαμε ότι το casual look του πάει εξίσου πολύ. Δείτε την σχετική φωτογραφία: