Κωνσταντίνος Αργυρός: Έτσι ξυπνάει το πρωί! Εικόνα μέσα από την κουζίνα χωρίς μπλούζα!

Θα πάθετε πλάκα!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έτσι ξυπνάει το πρωί! Εικόνα μέσα από την κουζίνα χωρίς μπλούζα!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής showbiz και το απέδειξε για ακόμη μια φορά με την εικόνα από την κουζίνα χωρίς να φοράει μπλούζα. Αποκάλυψε πως έτσι ξυπνάει κάθε πρωί στο σπίτι του.

Ο τραγουδιστής είναι λάτρη των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την ζωή του, αλλά και τα επαγγελματικά του βήματα και συνεργασίες.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κωνσταντίνος Αργυρός δημοσίευσε μια φωτογραφία του μέσα λογικά από την κουζίνα στο δικό του σπίτι και αποκάλυψε πως κάθε πρωί όταν ξυπνάει πίνει το αγαπημένο του καφέ.

Μάλιστα, δίπλα του πόζαρε ένα απίστευτο σκυλάκι. Ενώ όπως βλέπουμε δεν φοράει μπλούζα και το σώμα του είναι φέτες.

Από που κατάγεται ο ίδιος γνωρίζουμε, από που κατάγονται όμως οι γονείς του το ξέρετε; Δεν είναι από την Αθήνα.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Νέα φωτογραφία μέσα από το σπίτι του! Το ξύλινο πάτωμα και οι λευκές πόρτες!

Νέα φωτογραφία μέσα από το σπίτι του Κωνσταντίνου Αργυρού! Το ξύλινο πάτωμα και οι λευκές πόρτες που κλέβουν την παράσταση. Είναι τόσο όμορφο όσο και εκείνος!

Ο τραγουδιστής, μέσα στο Σαββατοκύριακο ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram μέσα από το σπίτι του και προκάλεσε πανικό στο Instagram! Μας τράβηξε την προσοχή τόσο και το ξύλινο πάτωμα όσο και οι λευκές πόρτες που φαίνεται να έχει.

Βεβαία, δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στο κορμί του το οποίο είναι κόλαση! Το λευκό του φανελάκι άναψε φωτιές και σίγουρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει αδυναμία στο συγκεκριμένο χρώμα. Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Να θυμίσουμε και την άγνωστη σχέση του με ξανθιά γυναίκα....

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι του είναι γεμάτο κούτες! Τι ετοιμάζει;

Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι γεμάτο με κούτες! Τι ετοιμάζει άραγε;

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν δημοσιεύει συχνά στιγμές από την προσωπική του ζωή και από σημεία του προσωπικού του χώρου στα social media του, καθώς θέλει να απασχολεί το κοινό του μόνο με τα επαγγελματικά του βήματα!

Οι ελάχιστες φορές όμως που το κάνει προκαλεί φρενίτιδα και οι φαν του κάνουν σαν «τρελές»! Έτσι και πριν λίγες ημέρες ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού του!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φαίνεται να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ και πίσω του είναι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και πολλές κούτες! Τι γυρεύουν οι κούτες εκεί; Προφανώς προέρχονται από τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και σιγά σιγά θα τις χρησιμοποιήσει για να τα μαζέψει, αφού οι γιορτές φτάνουν στο τέλος τους!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κωνσταντίνος Αργυρός σπίτι

Επίσης στο εργένικο σπίτι του έχει καναπέ σε δύο χρώματα! Είναι μαύρος αλλά και μπεζ...