Ιωάννα Μπέλλα: Με δερμάτινο φόρεμα και μαύρες μπότες έκανε όλα τα φλας να αστράψουν προς το μέρος της!

Ήταν άκρως εντυπωσιακή!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μπέλλα: Με δερμάτινο φόρεμα και μαύρες μπότες έκανε όλα τα φλας να αστράψουν προς το μέρος της!

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Σε έξοδο της φόρεσε δερμάτινο φόρεμα και μαύρες μπότες και έκανε όλα τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν προς το μέρος της.

Την γνωρίσαμε από το GNTM όταν οι κριτές την απέρριψαν λόγω των παρεμβάσεων που έχει κάνει στο πρόσωπο της. Ωστόσο, τους απάντησε με τον καλύτερο τρόπο όταν στέφθηκε Star Hellas.

Από εκείνη την ημέρα είδε την καριέρα της να έχει εκτοξευθεί στα ύψη και να κάνει συνεργασίες με σπουδαία ονόματα και brand από το χώρο της μόδας.

Πριν λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Έναστρον μαζί με την παρέα της, όπου διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Ιωάννα Μπέλλα επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μίνι δερμάτινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρες επίσης μπότες και μια απίστευτη γούνα.

Ιωάννα Μπέλλα φόρεμα

μαύρες μπότες

Μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Ιωάννα Μπέλλα, αφού φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στη ζωή της. Μάλιστα, πρόσφατα είχε μιλήσει για τον σύντροφο της.

Ιώαννα Μπέλλα: Έβαλε μαύρο κολλητό φόρεμα και μείναμε με "κομμένη" την ανάσα! Θα πάθετε πλάκα με το σώμα της!

Θα πάθετε πλάκα με το σώμα της Ιώαννας Μπέλλα. Έβαλε μαύρο κολλητό φόρεμα και μείναμε με "κομμένη" την ανάσα!

Το κορίτσι αυτό φροντίζει να μας εντυπωσιάζει σε κάθε της έξοδο, κάτι που έκανε και στο πάρτι του Rowan Club όπου η εμφάνισή της "άναψε" φωτιές.

Μαύρο κολλητό φόρεμα, ψηλά μποτάκια και ένα δερμάτινο jacket ήταν αρκετά για να απογειώσουν την εμφάνιση του δημοφιλούς μοντέλου. Τα πιασμένα της μαλλιά αναδείκνυαν υπέροχο το πρόσωπο και τους ώμους συμπληρώνοντας έτσι ένα εκπληκτικό look!

ιωάννα μπέλλα φόρεμα