Ελένη Φουρέιρα: Στην Eurovision δεν είχε φωτιές μόνο στην σκηνή αλλά και στα ρούχα! Το look που δεν προσέξαμε!

Αποκάλυπτε τα πόδια και την κοιλιά της!

Ελένη Φουρέιρα: Στην Eurovision δεν είχε φωτιές μόνο στην σκηνή αλλά και στα ρούχα! Το look που δεν προσέξαμε!

Πάνω στην σκηνή της Eurovision η Ελένη Φουρέιρα μπορεί στο concept της να είχε φωτιές που έβγαιναν από ειδικά μηχανήματα, αλλά είχε και στα ρούχα της. Φόρεσε ένα look στα backstage που δεν είχαμε προσέξει, το οποίο είχε σχέδια γεμάτα φωτιές τόσο στο τοπ όσο και στο σορτς της.

Η τραγουδίστρια με την συμμετοχή της στο μουσικό διαγωνισμό κατάφερε να γίνει γνωστή σε όλη την Ευρώπη. Απέκτησε χιλιάδες θαυμαστές σε πολλές χώρες και η ζωή της από εκείνη την ημέρα και μετά ήταν σε ένα αεροπλάνο που την πήγαινε από συναυλία σε συναυλία. Μάλιστα, έχει αποκτήσει τον τίτλο «βασίλισσα της Ευρώπης».

Στις 25 Ιανουαρίου 2018 ανακοινώθηκε η εκπροσώπηση της Κύπρου στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2018 με την Ελένη Φουρέιρα, που έλαβε χώρα στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, με το dance έθνικ τραγούδι «Fuego», σε στίχους του Άλεξ Παπακωνσταντίνου. Διαγωνίστηκε στον πρώτο ημιτελικό στις 8 Μαΐου και κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του διαγωνισμού, όπου και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Τι φορούσε στη Eurovision;

Στο διαγωνισμό την είδαμε να φοράει μια απίστευτη ολόσωμη φόρμα με 590.000 κρύσταλλα Swarovski και την είχε σχεδιάσει για την ίδια ο Βρεττός Βρετάκος. Backstage ωστόσο, φόρεσε ένα απίστευτο σύνολο. Ένα τοπ με φωτιές το οποίο είχε σετ σορτ κολάν επίσης με φωτιές, το οποίο και αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Ελένη Φουρέιρα Eurovision

Λίγο μετά την επιτυχία της στη Eurovision, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο με την αμερικανική δισκογραφική εταιρία Sony Music ενώ ξεκίνησε και τις προετοιμασίες για την διεθνή περιοδεία της «Eleni Foureira Summer Tour» με πρώτο σταθμό την Μαδρίτη και άλλους προορισμούς όπως Λονδίνο, Βαρκελώνη, Μάλτα, Τίρανα, Ίμπιζα, Στοκχόλμη, Ρουμανία και Άμστερνταμ που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Σήμερα, βρίσκεται στην Αμερική, όπου κυνηγάει το όνειρο της για διεθνή καριέρα, έχοντας στο πλευρό της άτομα που εμπιστεύεται.