Σία Κοσιώνη: Φόρεσε στον ΣΚΑΙ το πιο αυστηρό κοστούμι! Το σακάκι της μόνο κοστίζει 142 ευρώ!

Είναι άκρως εντυπωσιακό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Φόρεσε στον ΣΚΑΙ το πιο αυστηρό κοστούμι! Το σακάκι της μόνο κοστίζει 142 ευρώ!

Η Σία Κοσιώνη είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης στον τομέα της ενημέρωσης. Στο δελτίο του ΣΚΑΙ επιλέγει ρούχα που τις αναδεικνύουν την σιλουέτα. Μια ημέρα, επέλεξε το πιο αυστηρό κοστούμι με τον πιο σικ τρόπο, με το σακάκι της μόνο να κοστίζει 142 ευρώ.

Για τις στιλιστικές της επιλογές έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια, αφού θέλει κάθε ώρα και ημέρα τόσο εκτός όσο και εντός τηλεόρασης να είναι κομψή και περιποιημένη. Μάλιστα, πρόσφατα έκοψε τα μαλλιά της με το νέο της κούρεμα να δίνει άλλος ύφος στις εμφανίσεις της. Συγκεκριμένα, πιο σικάτο.

Μια ημέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει κάθε ημέρα στις 8 το βράδυ, η Σία Κοσιώνη επέλεξε να φορέσει ένα αυστηρό μαύρο κοστούμι, το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο και γκρι γόβες. Αυτή είναι μια από τς πιο σικάτες εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει και θα λέγαμε πως της ταιριάζει. Ακόμη μια ήταν αυτή στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη.

Το σύνολο της είναι από την εταιρία geelist και θα το βρεις στο διαδικτυακό τους κατάστημα. Μάλιστα, το σακάκι της το οποίο αγαπήσαμε περισσότερο από όλα, κοστίζει 142 ευρώ και έχει την ονομασία silkaholics. Να πούμε πως η αρχική του τιμή πριν από την έκπτωση ήταν 285 ευρώ.

Θα το βρεις εδώ.

Πως να φορέσει το κοστούμι σου με αφορμή την Σία Κοσίωνη

Το κοστούμι φοριέται και στο γραφείο και στη βόλτα. Δεν είναι ανάγκη να το συνδυάσεις με ένα κλασικό πουκάμισο. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι γόβες και να δώσεις ένα ιδιαίτερο twist με ένα logo t-shirt.

Τα παστέλ κοστούμια δεν φοριούνται μόνο την άνοιξη. Μπορείς να τα φορέσεις και το χειμώνα με λευκό, γήινες ή σκούρες αποχρώσεις.

Η μονοχρωμία είναι τάση φέτος και ο πιο εύκολος τρόπος για να την πετύχεις είναι το κοστούμι. Τόλμησε να φορέσεις ένα σε έντονο χρώμα και ανάδειξέ το με το προσωπικό σου στιλ.

Τόλμησε και layering. Ένα κοστούμι απαρτίζεται από παντελόνι και σακάκι ή ένα γιλέκο. Μέσα από αυτά θα προσθέσεις σίγουρα κι ένα τοπ.

Πες «ναι» και σε loose κοστούμι δημιουργώντας μια πιο chic εμφάνιση. Επιπλέον, ένας σούπερ συνδυασμός που έχουμε δει σε street styles και σε σταρ, είναι το κοστούμι σε συνδυασμό με ένα δαντελένιο σουτιέν.