Θα «ανάψεις» φωτιές με το κόκκινο φόρεμα της Φαίης Σκορδά - Μόνο 72,50 ευρώ!

Είναι midi και φουλ σικάτο!

Θα «ανάψεις» φωτιές με το κόκκινο φόρεμα της Φαίης Σκορδά - Μόνο 72,50 ευρώ!

Αν πάρεις αυτό το κόκκινο φόρεμα της Φαίης Σκορδά σίγουρα θα «ανάψεις» φωτιές και μάλιστα με τον Άγιο Βαλεντίνο να έρχεται είναι top αγορά! Πλέον θα το βρεις σε έκπτωση μόνο 72,50 ευρώ και κοντεύει να εξαντληθεί... Λογικό μας φαίνεται αφού φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ένα μίντι φόρεμα άλλωστε, όλες πρέπει να το έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας και η Φαίη Σκορδά το ξέρει καλά! Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 φόρεσε το συγκεκριμένο κομμάτι εχτές στο Πρωινό και εμείς τρελαθήκαμε! Το ψάξαμε και το εντοπίσαμε στα Zini και με μεγάλη έκπτωση.

Από 145 ευρώ τώρα έχει ακριβώς μισή τιμή και έχουν μείνει ελάχιστα τεμάχια. Αν είσαι σε αναζήτηση κόκκινου φορέματος για να κερδίσεις εντυπώσεις, ξεκάθαρα μόλις το βρήκες! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Πώς να φορέσεις το μίντι φόρεμα σαν την Φαίη Σκορδά

Ένα στενό μίντι φόρεμα είναι ό,τι πρέπει για το γραφείο και φοριέται μέχρι και το βράδυ! Για εσάς που θέλετε να βάλετε φόρεμα στα πρωινά looks σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα μίντι φόρεμα σε στενή γραμμή και κάποια prints για να πετύχετε μία chic & girly εμφάνιση.

Επίσης, για το look του γραφείου είναι μία στυλάτη πρόταση να επιλέξετε ένα μίντι φόρεμα σε κλασσική στενή γραμμή και απαλά χρώματα. Αν μετά θέλεις να βγεις, απλά αλλάζεις αξεσουάρ και είσαι έτοιμη! Αν δε έχεις μαζί σου και ένα ζευγάρι τακούνια, δεν θα χρειαστεί καν να πας από το σπίτι σου. Μεγάλη προσοχή βέβαια να μην το παρακάνεις με τα αξεσουάρ και την τσάντα και δείχνεις too much! Αν πάλι δεν είσαι του φορέματος, η Φαίη Σκορδά φόρεσε πρόσφατα και τζιν ολόσωμη φόρμα, με μεγάλη επιτυχία....