Η Μελίνα Ασλανίδου γράφει ιστορία με μαύρες γόβες - Το ζευγάρι που πρέπει να αποκτήσεις

Αν δεν το έχεις στη ντουλάπα σου, δεν είσαι fashionista!

Η Μελίνα Ασλανίδου γράφει ιστορία με μαύρες γόβες - Το ζευγάρι που πρέπει να αποκτήσεις

Η Μελίνα Ασλανίδου έχει εξελιχθεί σε μεγάλη fashionista και γράφει ιστορία με το στιλ της! Πρόσφατα, φόρεσε το ζευγάρι μαύρες γόβες που πρέπει να αποκτήσεις. Αντέγραψε το look για απόψε το βράδυ και δεν θα χάσεις.

Είναι γεγονός πως τα πιο απλά πράγματα βρίσκονται αρκετές φορές μπροστά μας αλλά δεν τα βλέπουμε. Έτσι κι εμείς σαν... γυναίκες, μπορεί να έχουμε άπειρα παπούτσια αλλά να ξεχνάμε τις κλασικές μαύρες γόβες που είναι διαχρονικές και γράφουν ιστορία.

Η Μελίνα Ασλανίδου τις φόρεσε με δερμάτινο παντελόνι και πήρε 10άρι! Η τραγουδίστρια, φωτογραφήθηκε για μεγάλο περιοδικό και τα σύνολά της ήταν το ένα καλύτερο από τα άλλα. Αν βγεις κι εσύ απόψε, μην χάσεις πολύ χρόνο: Πάρε τις κλασικές μαύρες γόβες σου και είσαι έτοιμη για πάρτι! Αν πάλι δεν έχεις μαύρες δερμάτινες γόβες, η Βίκυ Καγιά σου έδειξε με τα μποτάκια της ένα άλλο ύφος και στιλ, το οποίο επίσης εγκρίνουμε.

Δείτε την σχετική φωτογραφία με τις γόβες της Μελίνας:

Τι άλλα παπούτσια πρέπει να έχεις στην συλλογή σου, εκτός από τις μαύρες γόβες της Μελίνας Ασλανίδου

Δερμάτινες μπότες

Οι δερμάτινες μπότες είναι η μεγαλύτερη τάση της μόδας για τον χειμώνα του 2020.

Μποτάκι με τακούνι

Στην καθημερινότητα μας, οι γυναίκες έχουμε ανάγκη από ζευγάρια παπουτσιών που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα όσες ώρες και αν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού και φυσικά που ταιριάζουν με το στιλ μας.

Παπούτσια oxfords

Είναι από τα αγαπημένα μας androgynous παπούτσια. Είναι κομψά, άνετα και ταιριάζουν με τα πάντα. Αν πάλι δεν τα έχεις, ευκαιρία για ψώνια. Σε κάθε περίπτωση, κερδισμένη θα βγεις! Μην ξεχάσεις βέβαια να κοιτάξεις καλά για να αποφύγεις άσκοπες αγορές.....