Η Φαίη Σκορδά «δίδαξε» με κόκκινα μποτάκια- Τα έχουν τώρα με 69 ευρώ

Βάλε μαζί και ένα κόκκινο κραγιόν και «τρέλανέ» τον!

Η Φαίη Σκορδά «δίδαξε» με κόκκινα μποτάκια- Τα έχουν τώρα με 69 ευρώ

Η Φαίη Σκορδά έγραψε για μια ακόμα φορά ιστορία με το στιλ της και πραγματικά «δίδαξε» με ένα ζευγάρι κόκκινα μποτάκια. Τα έχουν τώρα με 69 ευρώ και μόλις τα δεις θα τα ερωτευτείς και εσύ, όπως κάναμε και εμείς! Είναι ό,τι πρέπει για τα all day looks σου.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, πήγε τα all time classic μποτάκια ένα βήμα παρακάτω και τα φόρεσε σε έντονο κόκκινο χρώμα. Σε συνδυασμό με το suede ύφασμά τους, έκανε την ανατροπή και πήρε από εμάς το απόλυτο 10άρι! Μάλιστα, τα εντοπίσαμε και με έκπτωση και αν θέλεις να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, τέρμα οι δικαιολογίες!

Τα συγκεκριμένα κόκκινα μποτάκια που φόρεσε η Φαίη Σκορδά είναι από την εταιρία Haralas και από 139 ευρώ κοστίζουν πλέον μόλις 69. Το τακούνι τους δεν είναι πολύ ψηλό, κάτι που επιτρέπει να τα φορέσεις και πρωί με ένα τζινάκι και μας έχουν ήδη κλέψει την καρδιά!

Εσένα όχι; Το μόνο που θέλει προσοχή ωστόσο, είναι με το τι θα συνδυάσεις τα συγκεκριμένα παπούτσια λόγω χρώματος, ώστε να μην φορτώσεις το look. Αν πάλι είσαι κορίτσι των φλατ, η Φαίη έβαλε πρόσφατα και ένα ζευγάρι τέλεια αθλητικά, τα είδες;

Ιδού η φωτογραφία με τα κόκκινα μποτάκια:

Βάλε τα κόκκινα μποτάκια όπως η Φαίη Σκορδά - 10 μυστικά για συνδυασμούς με κόκκινο

Αν επιλέξετε το total look, θα πρέπει να έχει το παντελόνι ή φούστα ακριβώς μα ακριβώς την ίδια απόχρωση με τη μπλούζα ή το σακάκι σας.
Στο κόκκινο total look τα αξεσουάρ είναι περιττά. Είνα ιαπό μόνο του τόσο εντυπωσιακό που ιδανικά θα πρέπει να φορέσετε ήσυχα χρώματα σε παπούτσια, τσάντες κλπ.
Τολμήστε ένα κατακόκκινο κραγιόν στο μακιγιάζ σας, χωρίς να βάψετε έντονα τα μάτια σας, ή βάψτε έντονα τα μάτια σας με ένα κραγιόν σε Nude απόχρωση
Το κόκκινο ταιριάζει τέλεια με το γαλάζιο
Το κόκκινο ταιριάζει με λευκό, είτε είναι μπλούζα είτε είναι τα καινούργια λευκά μποτάκια σας
Το κόκκινο αναδεικνύει το πιο απλό τζιν
Το κόκκινο συνδυάζεται φανταστικά με φούξια, πολύ εντυπωσιακό για βραδινές εμφανίσεις
Ιδανικός για κλασικό ντύσιμο και στυλ, το κόκκινο με το γκρι και το μπεζ ανοιχτό
Φυσικά και το μαύρο που ταιριάζει με όλα πάει με το κόκκινο, απλώς είναι γνωστό και κάποιες φορές βαρετό. Γι αυτό προτιμήστε να το συνδυάσετε με ασπρόμαυρα prints.
Το μπλε ελεκτρίκ, αλλά και τα μεταλλικά χρώματα κάνουν ένα κόκκινο κομμάτι να δείχνει ακαταμάχητο!