Η Φαίη Σκορδά έβαλε κοστούμι με αθλητικά - Αν δεις τη τιμή δεν παίζει να μην το πάρεις

Το φοράς στο γραφείο και πας και για ποτάκι!

Η Φαίη Σκορδά έβαλε κοστούμι με αθλητικά - Αν δεις τη τιμή δεν παίζει να μην το πάρεις

Η Φαίη Σκορδά σαν γνήσια fashionista, έπαιξε με την μόδα και κέρδισε! Η παρουσιάστρια έβαλε κοστούμι με αθλητικά και πήρε από εμάς 10άρι! Αν δε, δεις τη τιμή δεν παίζει να μην το πάρεις και εσύ αφού είναι στο top χρώμα της σεζόν και σε τιμή άπαιχτη!

Η παρουσιάστρια, άφησε λίγο στην άκρη τα φορέματα και τα τακούνια και έκανε άψογη casual chic εμφάνιση. Επέλεξε ένα κοστούμι σε βεραμάν και έβαλε από μέσα από μαύρο φανελάκι. Για να δώσει λίγο ακόμα χρώμα στο look της έβαλε και ένα κόκκινο κραγιόν και προκάλεσε ταραχές.

Και μιας που είπαμε για φορέματα... να σου θυμίσουμε και το κόκκινο φόρεμά της που είναι σε έκπτωση! Η λεπτομέρεια ωστόσο, που έκανε την διαφορά για εμάς, σχετικά με το κοστούμι της Φαίης Σκορδά, ήταν πως για να συνδυάσει το κοστούμι της δεν έβαλε γόβες που ήταν το αναμενόμενο αλλά ένα ζευγάρι αθλητικά που ήταν στο ίδιο χρώμα.

Το σύνολο είναι από την εταιρία desiree και κοστίζει 89 ευρώ το σακάκι και 59 ευρώ η παντελόνα αντίστοιχα.Ιδού και η σχετική φωτογραφία από το Instagram:

Πώς να φορέσετε τα αθλητικά σας με κοστούμι (ή και με τζιν) σαν την Φαίη Σκορδά - 3 tips

  1. Trench
    Μία μακριά κλασική καμπαρντίνα και ένα φθαρμένο τζιν ταιριάζουν τέλεια με τα retro sneakers σας
  2. Leather Pants
    Συνδυάστε τα original running παπούτσια σας με ένα δερμάτινο παντελόνι και ολοκληρώστε το σύνολο με μία γούνα.
  3. Dress
    Ισορροπήστε ένα άκρως θηλυκό midi φόρεμα, όπως ένα βελούδινο, με ένα ζευγάρι high top skater sneakers. Προσοχή μόνο με τα αξεσουάρ γιατί αν το παρακάνετε, το look σας θα παραπέμπει σε βράδυ και όχι σε πρωινό σύνολο. Άλλωστε, less is always more!