Χαμός με το πράσινο παλτό της Κάτιας Ζυγούλη - Το φόρεσε σε έξοδο με τον Σάκη Ρουβά

"Έκλεψε" τις εντυπώσεις!

Χαμός με το πράσινο παλτό της Κάτιας Ζυγούλη - Το φόρεσε σε έξοδο με τον Σάκη Ρουβά

Χαμός προκλήθηκε με το πράσινο παλτό της Κάτιας Ζυγούλη καθώς την έκανε να λάμψει όσο ποτέ! Το φόρεσε σε έξοδο με τον Σάκη Ρουβά και "μαγνήτισε" όλα τα βλέμματα πάνω της. Κανένας δεν σταματούσε να την κοιτάει.

Η ίδια ως λάτρης της μόδας, ξέρει πως να εντυπωσιάζει και δεν το κρύβει, όπως και με την τελευταία της εμφάνιση!

Συγκεκριμένα, όπως έχουμε αναφέρει το πράσινο είναι το νέο μαύρο και κάτι που όλοι οι οίκοι μόδας έχουν αρχίσει να "σπρώχνουν" με μεγάλα αποτελέσματα. Κάτι φυσικά που θα άκουσε και εκείνη και επέλεξε να το δοκιμάσει.

Εσείς τι θα κάνετε; Θα ακολουθήσετε την τάση με τα πράσινα και θα τα εντάξετε στην ντουλάπα σας;

Κάτια Ζυγούλη παλτό
Κάτια Ζυγούλη πράσινο παλτό

Στο μεταξύ είδατε τη φωτογραφία που ανέβασαν οι δυο τους από το κρεβάτι τους στο υπνοδωμάτιο τους;

Η Κάτια Ζυγούλη σε παλτό με άλλη απόχρωση του πράσινου - Έχει βάλει και λαδί

Το λαδί παλτό - φόρεμα που έβαλε η Κάτια Ζυγούλη θα το ζηλέψεις, αφού είναι ότι πιο hot θα δεις. Μάλιστα, ο Σάκης Ρούβας δίπλα της «εξαφανίστηκε», καθώς τραβάει όλα τα βλέμματα.

Το μοντέλο πραγματοποίησε μια από τις ποιο εντυπωσιακές και σικάτες εμφανίσεις της, όπως άλλωστε κάνει σε κάθε δημόσια έξοδο της.

Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, διοργάνωσε πριν από λίγες μέρες τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα».

Στο προαύλιο της Ογκολογικής Μονάδας μαζί με τα παιδιά υποδέχθηκε τον Σάκης Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, οι οποίοι στηρίζουν τη δράση του συλλόγου.

Η Κάτια Ζυγούλη, εντυπωσιακή όπως κάθε φορά επέλεξε να φορέσει ένα λαδί coat dress δημιουργία των MIRO, το οποίο είχε συνδυάσει με καφέ δερμάτινη ζώνη και ασορτί μπότες.

Το μοντέλο και ο σύζυγος της ακόμη και μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας παραμένουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Αυτό το σύμβολο το αποδεικνύει.

Κάτια Ζυγούλη φόρεμα Σάκης Ρουβάς