Σάκης Ρουβάς: Η φωτογραφία από το κρεβάτι του με την Κάτια Ζυγούλη! Σε γκρι και μπλε τα σεντόνια!

Εικόνα μέσα από το σπίτι τους

Σάκης Ρουβάς: Η φωτογραφία από το κρεβάτι του με την Κάτια Ζυγούλη! Σε γκρι και μπλε τα σεντόνια!

Μια φωτογραφία του Σάκη Ρουβά ήρθε στην δημοσιότητα, από το κρεβάτι του σπιτιού του με την Κάτια Ζυγούλη. Σε γκρι και μπλε είναι το χρώμα στα σεντόνια.

Ο τραγουδιστής μπορεί να έχει ένα φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα καθημερινά, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για να περνάει με την οικογένεια του χαλαρώνοντας στο σπίτι.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές τόσο από την προσωπική του ζωή, όσο και από τα επαγγελματικά του. Ενώ δημοσιεύουν φωτογραφίες του και διάφορα fan page του.

Σε μια από τις φωτογραφίες που κυκλοφορεί στο Instagram είδαμε μια φωτογραφία του από το κρεβάτι του σπιτιού του με τα σεντόνια να είναι σε γκρι και μπλε χρώμα.

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη κρεβάτι σπίτι

Το σπίτι τους επίσης έχει και ένα ξεχωριστό δωμάτιο που είναι μόνο για ρούχα. Μόλις το δείτε θα πάθετε πλάκα.

Κάτια Ζυγούλη: Το κρεβάτι της με τον Σάκη Ρουβά έχει κατάλευκα σεντόνια! Βίντεο μέσα από το σπίτι τους!

Το κρεβάτι της Κάτιας Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά έχει κατάλευκα σεντόνια και είναι τεράστιο. Είδαμε βίντεο μέσα από το σπίτι τους.

Είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz, το οποίο έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Η Αριάδνη, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος και ο Απόλλωνας είναι η προτεραιότητας τους.

Τόσο η Κάτια Ζυγούλη, όσο και ο Σάκης Ρουβάς μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους.

Κάτια Ζυγούλη: Έκανε εμφάνιση χωρίς τον Σάκη Ρουβά! «Έπεσαν» όλοι στα πόδια της με αυτό το παπούτσι!

Πριν από λίγες ημέρες το μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το σπίτι τους. Ξεκινούσε με την ίδια να ξυπνάει στο κρεβάτι τους μέσα στα κατάλευκα σεντόνια, ενώ μετά μας έδειξε τι κάνει πριν ξεκινήσει για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Στο δωμάτιο των παιδιών τους έχουν διώροφο κρεβάτι! Στο πάτωμα έχουν στρώσει χαλί!

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς στο δωμάτιο των παιδιών τους έχουν διώροφο κρεβάτι και στο πάτωμα έχουν στρώσει χαλί για να παίζουν.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια που με το πέρασμα των χρόνων γίνεται όλο και πιο δυνατή και ενωμένη.

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη να μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο ο έρωτας τους παραμένει ζωντανός μέχρι και σήμερα.

Στο Instagram και οι δυο μοιράζονται διάφορες στιγμές της καθημερινότητας τους. Σε μια από αυτές είδαμε ένα από τα δωμάτια των παιδιών τους, όπου έχουν διώροφο κρεβάτι και στο πάτωμα έχουν στρώσει χαλί για να παίζουν.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς παιδιά