Σάκης Ρουβάς: Έσκυψε από την πίστα και φίλησε στο στόμα την Κάτια Ζυγούλη! Τους κοίταγαν όλοι αλλά δεν έδωσαν σημασία...

Full in love o τραγουδιστής!

Σάκης Ρουβάς: Έσκυψε από την πίστα και φίλησε στο στόμα την Κάτια Ζυγούλη! Τους κοίταγαν όλοι αλλά δεν έδωσαν σημασία...

Ο Σάκης Ρουβάς έσκυψε από την πίστα και φίλησε στο στόμα την Κάτια Ζυγούλη, ενώ μάλιστα τους κοίταγαν όλοι αλλά δεν έδωσαν σημασία... Αυτός είναι έρωτας!

Ο τραγουδιστής και η καλλονή σύζυγός του, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αυτό.. βγαίνει προς τα έξω! Η Κάτια, στηρίζει σε όλα τον άντρα της και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί κοντά του στις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο.

Έτσι λοιπόν, η ίδια πήγε να τον δει και ο Σάκης Ρουβάς, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της έκανε μια πολύ τρυφερή κίνηση: Έσκυψε από την πίστα και την φίλησε στο στόμα! Τι κι αν όλοι τους κοίταγαν, εκείνοι δεν έδωσαν σημασία αφού ο έρωτάς τους, δεν κρύβεται! Για την ιστορία, να πούμε ότι η Κάτια είχε άψογο look, παρόμοιο με την πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, για την οποία ήδη σας γράψαμε! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Σάκης Ρουβάς: Το φιλί που δέχτηκε από κούκλα καστανή! Δεν ήταν η Κάτια Ζυγούλη!

Ένα φιλί δέχτηκε ο Σάκης Ρουβάς από κούκλα καστανή και δεν ήταν η Κάτια Ζυγούλη, αλλά μια άλλη μεγάλη αδυναμία του τραγουδιστή.

Ο ίδιος λατρεύει τα παιδιά του! Μπορεί να του αρέσει να κάνει διάφορες «ανδρικές» δραστηριότητες με τους γιους του, ωστόσο έχει μεγάλη αδυναμία στις κόρες του.

Μάλιστα, fan account του Σάκη Ρουβά μοιράστηκε μια φωτογραφία του, στην οποία τον βλέπουμε σε μια πολύ τρυφερή στιγμή με την κόρη του, η οποία του έδωσε ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο.

Μαζί με την Κάτια Ζυγούλη, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια!

Σάκης Ρουβάς κόρη

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Τον λατρεύει και το δείχνει! Αγνόησε τα βλέμματα και τον φίλησε με πάθος!

Είναι γεγονός ότι η Κάτια Ζυγούλη, λατρεύει τον Σάκη Ρουβά και το δείχνει! Η ίδια, αγνόησε τα βλέμματα και τον φίλησε με πάθος! Δείτε και την φωτογραφία ντοκουμέντο....

Το όμορφο ζευγάρι - αν όχι το πιο όμορφο της ελληνικής showbiz- έκανε μια βραδινή έξοδο και έγραψε πάλι ιστορία άθελά του! Η Κάτια, πάντα κομψή και όμορφη, τραβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της!

Ο Σάκης, φορώντας ένα απλό μαύρο μπλουζάκι με casual look, δεν χρειάστηκε και πολλά για να κάνει κεφάλια να γυρίσουν! Ο ίδιος πάντως, είχε μάτια μόνο για την Κάτια του! Εκείνη έσκυψε να τον φιλήσει τρυφερά και εκείνος φυσικά ανταπέδωσε! Δείτε μια από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες του ζευγαριού:

Οι 11+1 διάσημοι Έλληνες στα βαθιά γεράματα! Θα πάθετε πλάκα με τον Σάκη Ρουβά και τη Φαίη Σκορδά!

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Τον λατρεύει και το δείχνει! Αγνόησε τα βλέμματα και τον φίλησε με πάθος!