Κάτια Ζυγούλη: Στο σπίτι της με τον Σάκη Ρουβά έχει δωμάτιο μόνο για τα ρούχα της! Το μπεζ χαλί το κάνει παραμυθένιο!

Μας το έδειξε σε βίντεο και το ζηλέψαμε όλες!

Κάτια Ζυγούλη: Στο σπίτι της με τον Σάκη Ρουβά έχει δωμάτιο μόνο για τα ρούχα της! Το μπεζ χαλί το κάνει παραμυθένιο!

Η Κάτια Ζυγούλη στο σπίτι της με τον Σάκη Ρουβά έχει δωμάτιο μόνο για τα ρούχα της! Το μπεζ χαλί το κάνει παραμυθένιο και εμείς έχουμε ολόκληρο βίντεο από μέσα. Δείτε το και θα ζηλέψετε, όπως και εμείς.

Η Κάτια Ζυγούλη, έδειξε το εν λόγω δωμάτιο στο κανάλι της στο Youtube. Μπορεί εκεί να μοιράστηκε tips μόδας και στιλ αλλά εμείς κολλήσαμε με το πόσο μεγάλο και φωτεινό είναι.

Πρόκειται ίσως και για το πιο αγαπημένο της δωμάτιο μέσα στο σπίτι με τον Σάκη Ρουβά, αφού εκεί έχει όλη της την... γκαρνταρόμπα, που σαν πρώην μοντέλο δεν είναι και μικρή! Το μπεζ χαλί και ο μεγάλος καθρέφτης το κάνουν παραμυθένιο και δείτε το και πείτε μας, δεν θα θέλατε κι εσείς κάτι αντίστοιχο;

Δείτε το ζευγάρι και σε βόλτα με τον γιο του, Αλέξανδρο!

Κάτια Ζυγούλη: Μας έδειξε το δωμάτιο του παιδιού της από μέσα! Πού μένει ο Σάκης Ρουβάς;

Πού μένει ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη; Μας έδειξε το δωμάτιο του παιδιού της από μέσα και πάθαμε αμόκ!

Η καλλονή Κάτια, αν και δεν συνηθίζει να εκθέτει την προσωπική της ζωή στα social media, έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε μια φωτογραφία, μέσα από το δωμάτιο του παιδιού της.

Το μοντέλο, φαίνεται πως το έχει διακοσμήσει σε απλές γραμμές με το ξύλο να κυριαρχεί στο δάπεδο. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το χαλάκι σε απαλό ροζ και λευκό. Λέτε να την έχει βοηθήσει ο Σάκης Ρουβάς; Δεν μας φαίνεται και τόσο περίεργο αφού την λατρεύει τόσο, ώστε να σκύβει και να την φιλάει μέχρι και πάνω από την πίστα, όπως σας γράψαμε πρόσφατα! Δείτε την σχετική φωτογραφία: