Η Στεφανία στην Eurovision τι παπούτσια θα βάλει; Εμείς προτείνουμε μποτάκι αλά Παπαρίζου!

Το παπούτσι που θα φέρει 12άρι!

Η Στεφανία στην Eurovision τι παπούτσια θα βάλει; Εμείς προτείνουμε μποτάκι αλά Παπαρίζου!

Η Στεφανία πρόκειται να πάει στην Eurovision με την Ελλάδα αλλά δεν ξέρουμε ακόμα τι παπούτσια θα βάλει. Εμείς προτείνουμε μποτάκι αλά Παπαρίζου γιατί έτσι το 12άρι θα είναι σίγουρο. Άλλωστε η ίδια είναι καλλονή και έχει και την απαραίτητη σκηνική παρουσία!

Η αλήθεια είναι πως χτες γράψαμε πως έχει υπέροχα πόδια, και θα τους ταίριαζε άψογα ένα μποτάκι σε ροκ mood! Η Στεφανία, μπορεί άνετα να το υποστηρίξει και θα δέσει αρκετά με την φρεσκάδα της ηλικίας της. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως είναι αρκετά νεαρή.

Η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε πρόσφατα στο Instagram με ένα γκρι φόρεμα σακάκι σε πόζα σούπερ αισθησιακή! Εμείς, παρατηρήσαμε τα υπέροχα παπούτσια της (τα οποία και θέλουμε κολασμένα btw) και τα προτείνουμε με τα μάτια κλειστά για την εμφάνισή της στην σκηνή. Σίγουρα η Ευρώπη θα παραμιλήσει, όπως είχε κάνει και τις 2 φορές με την Έλενα Παπαρίζου!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Γιατί τα μποτάκια είναι άνετα μέχρι και για Eurovision - Φόρεσέ τα σαν την Στεφανία και την Παπαρίζου

Οι φετινές μπότες είναι όμορφες, άνετες, σε διάφορα μήκη και ύψη, για να τις φοράμε παντού και πάντα! Δες τις υπέροχες τάσεις που διαλέξαμε για εσένα και επίλεξε τη μπότα που σου ταιριάζει.

Τα φετινά παπούτσια είναι άνετα με χοντρά και χαμηλά τακούνια ή πλατφόρμες. Τέλος λοιπόν στα ταλαιπωρημένα πόδια, διότι οι τάσεις της μόδας για φέτος προστάζουν από αρβυλάκια, hiking boots και γαλότσες έως glamorous καουμπόικες μπότες.

Αυτός ο χειμώνας θα είναι άνετος και κομψός με πιο χαλαρό στυλ ντυσίματος και με πολλούς πειραματισμούς που υποστηρίζουν απόλυτα οι πολυάριθμες προτάσεις σε μπότες, μποτάκια με τακούνι, αλλά και φλατ μποτάκια. Φόρεσέ τα σαν την Στεφανία ή την Έλενα Παπαρίζου αντίστοιχα και θα κλέψεις τις εντυπώσεις!