Η Δούκισσα Νομικού έβαλε μπότες πάνω από το γόνατο - Το μαύρο φόρεμα έφερε «εγκεφαλικά»

Ήταν θεόστενο και έδειξε όλο το κορμί της!

Η Δούκισσα Νομικού έβαλε μπότες πάνω από το γόνατο - Το μαύρο φόρεμα έφερε «εγκεφαλικά»

Η Δούκισσα Νομικού έκανε μια εμφάνιση χτες και έκοψε ανάσες! Έβαλε μπότες πάνω από το γόνατο αλλά εκείνο που έφερε «εγκεφαλικά» ήταν το μαύρο φόρεμά της. Η παρουσιάστρια, έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και είναι πιο fit από ποτέ.

Η ίδια, παρουσίασε χτες εκδήλωση μεγάλης εταιρίας με είδη διατροφής και πραγματικά έκοψε ανάσες με το look της. Η Δούκισσα Νομικού έβαλε μαύρο φόρεμα και μπότες ίδιου χρώματος, πάνω από το γόνατο.

Αν και πρόσφατα είχε κάνει εμφανίσεις με φουλ του ροζ, πόνταρε στο πιο αισθησιακό χρώμα και κέρδισε. Από εμάς πήρε ξεκάθαρο 10άρι και με αυτό το look έγραψε ιστορία. Αν και εσύ ψάχνεις τι θα βάλεις για την γιορτή των ερωτευμένων, copy the look άφοβα. Δείτε την εμφάνισή της:

Δούκισσα Νομικού μαύρο φόρεμα

Μια ακόμα φορά που η Δούκισσα Νομικού έβαλε μαύρο όχι σε φόρεμα, αλλά εντυπωσίασε

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε μαύρα και φάνηκε πως είναι το κορμί της μετά την γέννηση της κόρης της. Είναι λες και δεν έγινε ποτέ μητέρα.

Η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση και έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια της και στο μεγάλωμα των παιδιών της.

Ωστόσο, στην φωτογραφία που είδαμε στο Instagram φαίνεται λες και η Δούκισσα Νομικού δεν έγινε ποτέ μητέρα, καθώς δεν έχει πάρει πάνω της ούτε γραμμάριο.

Δούκισσα Νομικού: Δεν έχει μόνο δυο παιδιά! Η φωτογραφία με την υπόλοιπη οικογένεια...

Μάλιστα, στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε με μαύρα ρούχα το κορμί της είναι άψογο!

Δούκισσα Νομικού κορμί μητέρα

Πώς να βάλεις το μαύρο φόρεμά σου σωστά

Το μαύρο χρώμα ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, είτε για μια απλή έξοδο με φίλους, είτε για ένα πιο επίσημο event. Ένα μαύρο φόρεμα, είναι κάτι που όλες μας έχουμε στην ντουλάπα μας, και συχνά αναρωτιόμαστε τι αξεσουάρ να φορέσουμε για να το κάνουμε πιο μοντέρνο και όμορφο.

Μια μπεζ τσάντα ταιριάζει ιδανικά σε κάθε στυλ ντυσίματος με ένα μαύρο φόρεμα για σικ και κομψό αποτέλεσμα. Αν σου αρέσει το μοντέρνο ντύσιμο, επίλεξε μια τσάντα σε έντονη απόχρωση όπως μπλε, ροζ κόκκινη που θα κάνει αντίθεση και θα χαρίσει μια πιο νεανική νότα. Τέλος, οι μαύρες και ασπρόμαυρες τσάντες ταιριάζουν τέλεια με όλα τα μαύρα φορέματα, δημιουργώντας μια πιο αρμονική εικόνα στο look.

Τα παπούτσια που μπορείς να φορέσεις με ένα μαύρο φόρεμα, είναι πολλά και διαφορετικά, ανάλογα το στυλ σου αλλά και την περίσταση όπου θέλεις να τα βάλεις. Για πιο επίσημη έξοδο, τόλμησε με έντονα χρώματα στα παπούτσια όπως κόκκινο, μπλε, μοβ, ενώ για πιο σικ εμφανίσεις επίλεξε το nude χρώμα που δένει άψογα. Το ασημί και το χρυσό χρώμα επίσης ταιριάζουν τέλεια με αυτό το χρώμα φορέματος, για βραδινή και επίσημη έξοδο.

Ένα χρυσό ή ασημί κολιέ ταιριάζει τέλεια με το μαύρο σου φόρεμα. Για πιο νεανικό και καθημερινό look, επίλεξε ένα ασημένιο κρεμαστό κολιέ, με σχέδια της επιλογής σου. Ένα χρυσό που ταιριάζει ιδανικά σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Για σικ look, διάλεξε ένα κολιέ με μεγάλες πέτρες σε χρώματα που δένουν με το υπόλοιπο ντύσιμο.