Είσαι κοκκινομάλλα σαν την Σίσσυ Χρηστίδου; - Συνδύασε με αυτό τον τρόπο κόκκινο και λευκό

Και θα τους τρελάνεις όλους!

Είσαι κοκκινομάλλα σαν την Σίσσυ Χρηστίδου; - Συνδύασε με αυτό τον τρόπο κόκκινο και λευκό

Είσαι και εσύ κοκκινομάλλα σαν την Σίσσυ Χρηστίδου, δες πως μπορείς να συνδυάσεις με αυτό τον τρόπο το κόκκινο και το λευκό και να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε κάθε σου εμφάνιση με αυτό τον συνδυασμό χρωμάτων που έκανε η παρουσιάστρια.

Το κόκκινο είναι ένα φλογερό χρώμα που δεν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Εκτός από ιδιαίτερο χρώμα είναι και πολύ δύσκολο να πετύχεις έναν όμορφο συνδυασμό στα ρούχα σου.

Η παρουσιάστρια του Open είναι εδώ και πολλά χρόνια κοκκινομάλλα και γνωρίζει πως να συνδυάσει σωστά το χρώμα των μαλλιών της και να το φωτίσει.

Η ίδια συνδύασε ένα φοβερό άσπρο παλτό με κόκκινο χρώμα κραγιόν και η εμφάνιση της είναι εκρηκτική.

Δες την ανάρτηση της στο Instagram:

Να σημειώσουμε πως στην εκπομπή της, έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για το γιο της. Όταν την ακούσατε θα μείνετε «κάγκελο».

Σίσσυ Χρηστίδου: Το παλτό της είναι στο πιο απίστευτο χρώμα! Κοστίζει με την έκπτωση 210 ευρώ!

Τα παλτό είναι το αγαπημένο κομμάτι του χειμώνα και όχι άδικα. Προσθέτουν στιλ στην εμφάνιση σου, ενώ είναι και πολύ ζεστά. Αυτό ωστόσο που φόρεσε η Σίσσυ Χρηστίδου θα το ερωτευτείς για το απίστευτο χρώμα του. Κοστίζει 210 ευρώ με την έκπτωση και σου βρήκαμε από που θα το αγοράσεις.

Η παρουσιάστρια του Open tv επιλέγει να φοράει ρούχα που κολακεύουν την σιλουέτα της και τα χρώματα του προσώπου της. Μάλιστα, όπως έχουμε δει πρέπει να της αρέσουν και οι φλοράλ αποχρώσεις.

Πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια απίστευτη φωτογραφία της.

Την είδαμε να ποζάρει με ένα εντυπωσιακό παλτό με γούνα, το οποίο μας άρεσε πολύ. Κάνοντας την αναζήτηση μας βρήκαμε ότι είναι της εταιρίας nidodileda.

Μπορείς να το κάνει δικό σου με 214, από 350 ευρώ που είναι η αρχική του τιμή πριν την έκπτωση.

παλτό με γούνα