Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη για το γιο της που άφησε «κάγκελο» - «Περάσαμε δύσκολα να το ξεπεράσουμε αλλά»!

Τι συνέβη;

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη για το γιο της που άφησε «κάγκελο» - «Περάσαμε δύσκολα να το ξεπεράσουμε αλλά»!

Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε σήμερα στην εκπομπή της στο γιο της. Έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη που άφησε «κάγκελο» συνεργάτες της και τηλεθεατές. «Περάσαμε λίγο δύσκολα να το ξεπεράσουμε», είπε μεταξύ άλλων στον αέρα.

Η παρουσιάστρια σπάνια μιλάει για την οικογένεια της στο «Έλα χαμογέλα», την πρωινή εκπομπή του Open στην ζώνη του Σαββατοκύριακου, αλλά όταν το κάνει πάντα θα πει κάτι απίστευτο.

Αυτή την φορά αποκάλυψε τι της ζήτησε ο μεγαλύτερος γιος της, ο Φίλιππος.

«Ήρθε ο Φίλιππος κάποια στιγμή από το σχολείο και μου λέει, «Μαμά, σε αυτό το σχολείο θέλω να πάω. Στο Λονδίνο είναι αλλά μην ανησυχείς παίρνουν εσώκλειστους». Έλεγα για το Summer Hill. Και μου έβαλε να δω ένα ντοκιμαντέρ… μαθητές και δάσκαλοι είναι ίσοι. Όταν θέλουν να βγάλουν έναν κανόνα, μαζεύονται όλα τα παιδάκια με τους δασκάλους και βγάζουν όλοι μαζί τον κανόνα. Όπως καταλαβαίνετε ο Φίλιππος δε θα πάει εκεί. Περάσαμε λίγο δύσκολα να το ξεπεράσουμε αλλά του είπε να γίνει 18 και μετά να πάει όπου θέλει», αποκάλυψε.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες έζησε το τρόπο σε ταξίδι που ήταν μαζί με το γιο της.

Σίσσυ Χρηστίδου: Μπήκε στην κουζίνα με το γιο της και έφτιαξαν αγαπημένο φαγητό! Ήταν γεμάτες οι κατσαρόλες!

Στην κουζίνα με το γιο της μπήκε η Σίσσυ Χρηστίδου και έφτιαξαν ένα πολύ αγαπημένο φαγητό. Ήταν γεμάτες οι κατσαρόλες πάνω στον πάγκο.

Όποτε έχει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η παρουσιάστρια λατρεύει να περνάει χρόνο με τα δυο παιδιά της.

Μάλιστα, όλοι μαζί μπαίνουν στην κουζίνα και μαγειρεύουν. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον γιο της και ετοίμαζαν παστίτσιο.

Οι κατσαρόλες μπροστά του ήταν γεμάτες με τα υλικά που θα χρησιμοποιούσαν. Τέλεια μαγείρισσα είναι και η μαμά της και μας έδειξε την κουζίνα της.