Σίσσυ Χρηστίδου: Μας έβαλε μέσα στην κουζίνα της μαμάς της! Τα πιάτα της θα τα ζηλέψεις!

Βίντεο από το εσωτερικό του!

Σίσσυ Χρηστίδου: Μας έβαλε μέσα στην κουζίνα της μαμάς της! Τα πιάτα της θα τα ζηλέψεις!

Στην κουζίνα της μαμάς της μας έβαλε η Σίσσυ Χρηστίδου. Τα πιάτα που φτιάχνει στο σπίτι για την οικογένεια της, θα τα ζηλέψεις.

Η παρουσιάστρια του Open είναι λάτρης των social media, αφού μην ξεχνάμε πως έχει το δικό της κανάλι στο Youtube και επικοινωνεί σχεδόν καθημερινά με τους ακόλουθους της.

Στο λογαριασμό της στο Instagram κάνει διάφορες αναρτήσεις, τόσο που αφορούν την προσωπική της ζωή, όσο και τα επαγγελματικά της.

Σε μια από τις δημοσιεύσεις που έχει κάνει είδαμε και το σπίτι της μητέρας της - με την οποία είναι ίδια σχεδόν στο πρόσωπο - και συγκεκριμένα την κουζίνα της. Τα πιάτα που έφτιαξε εκείνη την ημέρα θα τα ζηλέψετε.

Θοδωρής Μαραντίνης: Η κουζίνα του σπιτιού του είναι από άλλον πλανήτη! Θα την ζηλέψει μέχρι και η Σίσσυ Χρηστίδου!

Από άλλον πλανήτη είναι η κουζίνα του σπιτιού του Θοδωρή Μαραντίνη! Μέχρι και η Σίσσυ Χρηστίδου θα την ζηλέψει!

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά τον χωρισμό του με την παρουσιάστρια και μητέρα των παιδιών έπρεπε να βρει νέο μέρος για μόνιμη κατοικία του, κοντά όμως στο σπίτι, όπου ζουν τα παιδιά του με την πρώην σύζυγό του!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν επιθυμεί να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή κι έτσι δεν είναι πολύ ενεργός στα social media του!

Αυτήν την φορά όμως ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από την κουζίνα του, η οποία πραγματικά δε θυμίζει σε τίποτα κάποια άλλη!

Ο λόγος είναι απλός... η κουζίνα του έχει ροκ διάθεση και όλα γύρω της έχουν ρυθμό και μουσική! Σίγουρα θα την ζηλέψουν πολλοί, αφού είναι μια άκρως εντυπωσιακή και cool κουζίνα! Επίσης, πριν λίγο καιρό μας είχε δείξει ποια είναι η αγαπημένη γωνιά του σπιτιού του, τη θυμάστε;

Δείτε την σχετική δημοσίευση: