Το τζιν της Ελένης Μενεγάκη δεν μοιάζει με τα άλλα - Έφερε την Άνοιξη στον Alpha tv

Η απόλυτη γραμμή σε παντελόνι για την Άνοιξη 2020

Το τζιν της Ελένης Μενεγάκη δεν μοιάζει με τα άλλα - Έφερε την Άνοιξη στον Alpha tv

Αν ψάχνεις για ένα τζιν που δεν μοιάζει με τα άλλα, εκείνο της Ελένης Μενεγάκη είναι το απόλυτο! Η παρουσιάστρια έφερε την Άνοιξη στον Alpha tv με το look της και σίγουρα έχεις ίδιο κι εσύ στη ντουλάπα σου. Αν πάλι δεν έχεις, πρέπει να το αποκτήσεις γιατί είναι must για την σεζόν.

Μιλάμε για τα κάπρι παντελόνια, που όλες φορούσαμε τα 90's και κάνουν δυναμικό comabak. Η fashionista Ελένη Μενεγάκη, το φόρεσε χτες στην εκπομπή και έφερε πανζουρλισμό στα ταμεία των καταστημάτων. Άλλες ψάχναμε στις ντουλάπες μας για να δούμε αν τα έχουμε ακόμα, και άλλες πήραν... τους δρόμους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παρουσιάστρια το συνδύασε πολύ σωστά με κρουαζέ πουκάμισο και γόβες σε λευκό. Άλλωστε, μετά την εμφάνιση με πανάκριβο παλτό και τσάντα (στην έχουμε βρει με 5.600 ευρώ) ήθελε να κάνει ένα level down στην... τιμή των ρούχων της.

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα τζιν κάπρι παντελόνι. Άλλωστε όπως λέμε πάντα less is more! Ιδού και η σχετική φωτογραφία από το look της στον alpha tv:

Η μεγάλη επιστροφή του κάπρι τζιν - Βάλτο σαν την Ελένη Μενεγάκη στον Al[ha tv

Αν έχεις ζήσει μέσα στα τέλη της δεκαετίας του '90 (ή ακόμα και κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '50), είναι πιθανό να είχες ένα συρτάρι γεμάτο από αυτά στη ντουλάπα σου, και πιθανότερα ακόμα σε denim. ΗJennifer Lawrence απέδειξε ότι αυτό το look, έχει επιστρέψει, φορώντας ένα τζιν κάπρι, ενώ καθόταν στην πρώτη σειρά στο Dior show, και αντίστοιχα η Diane Kruger στον Valentino.

Πρόσθεσε τα capri looks που εμφανίστηκαν στην πασαρέλα, στα μοντέλα, και τις bloggers, και είναι ασφαλές πλέον να πούμε ότι το παντελόνι τριών τετάρτων είναι εντελώς πίσω. Αν έχεις κι εσύ ένα τζιν σε κάπρι μήκος στη ντουλάπα σου, ήρθε η ώρα να του δωσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν θα χάσεις!