Έβαλε φόρεμα φτιαγμένο από... ζώνες - Αυτό το look της Ελένης Φουρέιρα θα αφήσει εποχή

Απίστευτο...

Έβαλε φόρεμα φτιαγμένο από... ζώνες - Αυτό το look της Ελένης Φουρέιρα θα αφήσει εποχή

Και όμως αυτό το φόρεμα που φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα πρόκειται να αφήσει εποχή. Δεν το περίμενε κανείς, καθώς είναι όλο φτιαγμένο από... ζώνες. Το έβαλε και με την φωτογραφία που δημοσίευσε μοίρασε «εγκεφαλικά» στο διαδίκτυο.

Η τραγουδίστρια ξέρει να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις και σίγουρα η συγκεκριμένη είναι μια από αυτές που δεν μπορούσε να βγάλουμε από το μυαλό μας. Εσύ θα την φορούσες;

Πριν πραγματοποιήσει την φαντασμαγορική εμφάνιση στο after party των Oscar η Ελένη Φουρέιρα είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια από τις πιο εντυπωσιακές και εκκεντρικές εμφανίσεις της.

Συγκεκριμένα, είχε φορέσει ένα φόρεμα που ήταν όλο φτιαγμένο από ζώνες το οποίο και ήταν δημιουργία του Μάρκου Ανδριώτη και της και της Ειρήνη Μάκκου.

Ακόμη ένα απίστευτο φόρεμα ήταν και αυτό που έκανε τα πόδια της Ελένης Φουρέιρα δυο μέτρα

Τα πόδια της Ελένης Φουρέιρα έχουν ύψος δυο μέτρα. Το μαύρο φόρεμα της έκανε την αποκάλυψη και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Έχει άψογες αναλογίες.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και άναψε το Χριστουγεννιάτικο κέντρο, σε ένα όμορφο κλίμα.

Μάλιστα, με την συναυλία που πραγματοποίησε "άναψε" τα αίματα και όλοι διασκέδασαν με αγαπημένες επιτυχίες της.

Η Ελένη Φουρέιρα, ανέβηκε στην σκηνή φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα γεμάτο κρόσσια, το οποίο αποκάλυψε τα δυο μέτρα πόδια που έχει και τις άψογες αναλογίες της.

Πάνω στην σκηνή τα έδωσε όλα όπως κάνει κάθε φορά, τόσο με την φωνή της, όσο και με τις χορευτικές της ικανότητες.

 Ελένη Φουρέιρα συναυλία

Φωταγώγηση δέντρου Golden Hall

Ελένη Φουρέιρα μαύρο φόρεμα

Τραγουδίστρια συναυλία Αθήνα