Τέλος στα βαρετά σακάκια - Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε μπεζ και σαρώνει

Είναι το must χρώμα της σεζόν!

Τέλος στα βαρετά σακάκια - Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε μπεζ και σαρώνει

Η Ελένη Φουρέιρα έδωσε τέλος στα βαρετά σακάκια και με μια εμφάνισή της στην οποία έβαλε μπεζ σαρώνει στο Instagram και όχι μόνο. Άλλωστε το μπεζ είναι το χρώμα της Άνοιξης 2020 και θα το φοράμε όλες! Εσύ ακόμα να αποκτήσεις το δικό σου;

Η τραγουδίστρια, βρέθηκε στα Όσκαρ και όπως ήδη σου έχουμε γράψει έλαμψε κυριολεκτικά με την γεμάτη στρας φούστα της. Λίγο πριν το κόκκινο χαλί είχε το γνωστό της layed back look και μαζί με τα αθλητικά της, έβαλε και ένα υπέρκομψο σακάκι σε μπεζ χρώμα.

Η Ελένη Φουρέιρα για μια ακόμα φορά ξέφυγε από τα συνηθισμένα και έκανε την ανατροπή μόνο με ένα κομμάτι. Η ίδια επέλεξε ένα σακάκι όχι στα κλασικά μαύρο και λευκό και θυμήσου μας, γιατί το μπεζ και ειδικά η απόχρωση της άμμου είναι από τα must της σεζόν που έρχεται. Δείτε την σχετική φωτογραφία και copy the look άφοβα:

Ελένη Φουρέιρα σακάκι

Πώς να φορέσεις το σακάκι σου σαν την Ελένη Φουρέιρα - Σε μπεζ και όχι μόνο

Το γυναικείο σακάκι, είναι ένα απαραίτητο ρούχο για κάθε γυναίκα, αφού μπορεί να συμπληρώσει με μοναδικό τρόπο το καθημερινό αλλά και το πιο επίσημο σου ντύσιμο. Θα σου δείξω μερικές πανέμορφες ιδέες για να το φορέσεις κάθε ώρα της ημέρας και να είσαι πάντα καλοντυμένη και φινετσάτη.

Από συνδυασμούς με φόρεμα και φούστα για πιο μοντέρνα διάθεση, μέχρι το αγαπημένο σου τζιν για τις καθημερινές σου εξορμήσεις αλλά και το υφασμάτινο παντελόνι που μπορείς να φοράς σε επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και βραδυνές εξόδους. Όλα είναι εδώ για να σου δώσουν περισσότερες ιδέες για μοναδικό look με το σακάκι σου.

Σακάκι με υφασμάτινο παντελόνι

Το υφασμάτινο παντελόνι μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ ανάλογα τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις. Για καθημερινό look, επίλεξε sneakers και μπλουζάκια, ενώ για πιο επίσημο και βραδινό ντύσιμο, διάλεξε πουκάμισα, γόβες και μπότες για να συνδυάσεις με όμορφο τρόπο τα ρούχα σου, ανάλογα την περίσταση.

Σακάκι με τζιν παντελόνι

Ένα τζιν παντελόνι συνδυάζεται άψογα με το σακάκι σου, δημιουργώντας ένα μοντέρνο look που εντυπωσιάζει. Μπορείς να επιλέξεις όμορφα μπλουζάκια που θα συμπληρώσουν το ντύσιμο, ή πουκάμισα για πιο κομψό και σικάτο στυλ. Τα μακριά σακάκια είναι η τελευταία λέξη της μόδας, ενώ τα εμπριμέ και τα ριγέ αποτελούν τάση για φέτος.

Σακάκι με φούστα ή φόρεμα

Για ένα θηλυκό και εντυπωσιακό ντύσιμο, συνδύασε την αγαπημένη σου φούστα ή φόρεμα με ένα σακάκι και θα απογειώσεις το στυλ σου εύκολα και απλά. Συνδύασε τα με γόβες ή ψηλές μπότες και σίγουρα θα είσαι από τις πιο καλοντυμένες όπου και αν πας.