Χαζέψαμε με το κόσμημα στο λαιμό της Δούκισσας Νομικού - Το τέλειο δώρο για τον εαυτό σου

Είναι μοναδικά!

Χαζέψαμε με το κόσμημα στο λαιμό της Δούκισσας Νομικού - Το τέλειο δώρο για τον εαυτό σου

Είδαμε το κόσμημα στο λαιμό της Δούκισσας Νομικού και χαζέψαμε είναι το τέλειο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Ένα μικρό και διακριτικό κόσμημα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις καθώς είναι μικρό αλλά πάρα πολύ όμορφο.

Η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και εσύ ψάχνεις το κατάλληλο outfit να φορέσεις εκείνη την ημέρα. Εκτός από τα ρούχα που πρέπει να διαλέξεις πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν και τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Η παρουσιάστρια εδώ και καιρό έχει την δική της συλλογή με κοσμήματα. Τα οποία είναι διακριτικά και υπέροχα αλλά και ιδανική για εκείνη την ημέρα. Δες και τι φόρεσε στο πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο

Αν θέλεις λοιπόν να κάνεις ένα δώρο στον ευατό σου και να ξεχωρίσεις εκείνη την ημέρα τότε σίγουρα μπορείς να αγοράσεις κάτι από την συλλογή της.

Η Δούκισσα Νομικού είναι η Βασίλισσα του ροζ - 3 φορές που το φόρεσε με επιτυχία

Η Δούκισσα Νομικού ξέρει καλά την μόδα και καταφέρνει το αδιανόητο: Είναι η Βασίλισσα του ροζ και φοράει το χρώμα με επιτυχία. Όχι 1, όχι 2, αλλά 3 φορές το φόρεσε και πήρε 10άρι! Αν το αγαπάς κι εσύ, copy the look και δεν θα χάσεις.

Η παρουσιάστρια ξέρει πολύ καλά πώς να αναδείξει τα γαλάζια μάτια σε συνδυασμό με τα ξανθά μαλλιά της. Το ροζ είναι ένα χρώμα που της πάει πολύ και την αναδεικνύει, χωρίς όμως να μοιάζει με «Barbie». Το φόρεσε στο πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο, για το οποίο σου γράψαμε λεπτομέρειες, αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά!

Η Δούκισσα Νομικού το φόρεσε χτες και σε μπλουζάκι με τζιν (τέλειο look για το ΣΚ), και σε μπουφάν με κουκούλα (και στιλάτη και σικάτη) αλλά και το καλοκαίρι σε καφτάνι (πάρε 2 - 3 τώρα στις εκπτώσεις και θα μας θυμηθείς. Από εμάς η βαθμολογία είναι άριστα και ιδού τα looks που πρέπει να αντιγράψεις:

3 τρόποι για να φορέσεις το ροζ σαν Βασίλισσα - Κάν' το σαν τη Δούκισσα Νομικού

1. Η ροζ ολόσωμη φόρμα, εφόσον έχει μια αρκετά chic γραμμή και ύφασμα, μπορεί να συνοδεύσει στο γραφείο, στη βόλτα, στα βαφτίσια, στο γάμο της φίλης σου. Πρόκειται για ένα πασπαρτού κομμάτι που μπορείς να “παίξεις” μαζί του και να δημιουργήσεις τέλεια looks. Μια καλή επιλογή είναι τα πέδιλα σε γήινο χρώμα και ένα clutch με ethnic στοιχεία. Και minimal, και κομψό και… παντός καιρού.

2. H ροζ φούστα είναι ένα κομμάτι κλειδί που θα σε βγάλει από στιλιστικά διλήμματα. Για πιο cool εμφανίσεις τη συνδυάζεις με ένα funky λευκό t-shirt, ένα clutch σε έντονο χρώμα και πέδιλα όπως nude ή burgundy. Αν θες κάτι πιο κομψό, αντικατέστησε το λευκό t-shirt με ένα lingerie top στο ίδιο χρώμα ή ένα crop top από σταθερό ύφασμα.

3. Το ροζ πουκάμισο! Ίσως το απέκτησες για να πεις κι εσύ ότι πήρες κάτι… ροζ. Το πήρες, λοιπόν, το έβαλες στην ντουλάπα και από τότε δεν το έβγαλες! Τα βήματα για να το συνδυάσεις είναι λίγα και απλά! Το φοράς με το αγαπημένο σου mom jeans ή με μια denim ζιπ κιλότ και κρατάς μαύρα αξεσουάρ. Σε παπούτσια μπορείς να επιλέξεις mules, slippers αλλά και sneakers.