Ζηλέψαμε το μπλουζάκι της Σίσσυς Χρηστίδου - Έτσι το λεοπάρ είναι τάση για φέτος

Πώς να το φορέσεις και εσύ!

Ζηλέψαμε το μπλουζάκι της Σίσσυς Χρηστίδου - Έτσι το λεοπάρ είναι τάση για φέτος

Είδαμε το μπλουζάκι της Σίσσυς Χρηστίδου και το ζηλέψαμε! Το λεοπάρ θα είναι έτσι τάση για φέτος, δες πώς το φόρεσε και πάρε ιδέες για να ξέρεις πώς μπορείς και εσύ να το συνδυάσεις με τα ρούχα σου και να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Το λεοπάρ ήταν και θα είναι σχεδόν πάντα μέσα στην μόδα. Η παρουσιάστρια του Open κάνει πάντοτε στυλάτες εμφανίσεις τόσο στην εκπομπή όσο και εκτός αυτής.

Στην πιο πρόσφατη βόλτα της σου έδειξε πως να φορέσεις το λεοπάρ ακόμα και σε πιο casual εμφανίσεις. Η τάση τώρα το θέλει σε κομμάτια και όχι σε ολόκληρο σύνολο.

Έτσι θα φοράς το αγαπημένο σου κομμάτι χωρίς όμως να κάνεις υπέρβολες. Δες πώς το συνδύασε και πάρε ιδέες για να το κάνεις και εσύ.

Δες την φωτογραφία:

Να σημειώσουμε πως στην εκπομπή της, έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για το γιο της. Όταν την ακούσατε θα μείνετε «κάγκελο».

Είσαι κοκκινομάλλα σαν την Σίσσυ Χρηστίδου; - Συνδύασε με αυτό τον τρόπο κόκκινο και λευκό

Είσαι και εσύ κοκκινομάλλα σαν την Σίσσυ Χρηστίδου, δες πως μπορείς να συνδυάσεις με αυτό τον τρόπο το κόκκινο και το λευκό και να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε κάθε σου εμφάνιση με αυτό τον συνδυασμό χρωμάτων που έκανε η παρουσιάστρια.

Το κόκκινο είναι ένα φλογερό χρώμα που δεν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Εκτός από ιδιαίτερο χρώμα είναι και πολύ δύσκολο να πετύχεις έναν όμορφο συνδυασμό στα ρούχα σου.

Η παρουσιάστρια του Open είναι εδώ και πολλά χρόνια κοκκινομάλλα και γνωρίζει πως να συνδυάσει σωστά το χρώμα των μαλλιών της και να το φωτίσει.

Η ίδια συνδύασε ένα φοβερό άσπρο παλτό με κόκκινο χρώμα κραγιόν και η εμφάνιση της είναι εκρηκτική.

Δες την ανάρτηση της στο Instagram: