Oversized πουλόβερ; Βάλτο όπως η Βάσω Λασκαράκη για να μην φαίνεσαι "λουκουμάκι"

Copy the look

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Oversized πουλόβερ; Βάλτο όπως η Βάσω Λασκαράκη για να μην φαίνεσαι

Δεν ξέρεις πως θα φορέσεις το oversized πουλόβερ σου, ειδικά αν είναι και σε ένα από τα πιο έντονα χρώματα; Η Βάσω Λασκαράκη θα σου δείξει τον τρόπο, έτσι ώστε να μην φαίνεσαι σαν "λουκουμάκι". Περπάτησε στους δρόμους της Βαρκελώνης και παρέδωσε... μαθήματα.

Η ηθοποιός, λατρεύει να κάνει ταξίδια με τον σύζυγο της, Λευτέρη Σουλτάτο όταν βρίσκουν και οι δυο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Πρόσφατα λοιπόν, πήραν το αεροπλάνο και πήγαν σε μια από τις πιο εντυπωσιακές πόλης της Ισπανίας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βάσω Λασκαράκη είδαμε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πανέμορφες φωτογραφίες όπου πραγματοποιούσε στιλάτους συνδυασμούς. Όπως αυτός με τα sneakers που έχουν γίνει viral.

Μάλιστα, σε μια φωτογραφία της μας έδειξε πως να φορέσουμε με στιλ το oversized πουλόβερ της, το οποίο είναι από το Project Soma. Η ηθοποιός το συνδύασε με ένα φλοράλ φόρεμα από μέσα, μαύρο καλσόν και μαύρα μποτάκια.

Πως να φορέσεις το oversized πουλόβερ σου

Με κολάν - Φαρδύ πάνω, στενό κάτω. Ο τέλειος συνδυασμός για να δείχνεις κομψή αλλά να νιώθεις και άνετα.

Πουκάμισο - Αν θες το σύνολό σου να μην είναι τελείως casual, δοκίμασε να φορέσεις μέσα από το φαρδύ σου φούτερ ένα πουκάμισο, του οποίου οι λεπτομέρειες θα φαίνονται στο γιακά, τα μανίκια ή το τελείωμα της μπλούζας.

Με στενά ρούχα - Σε περίπτωση που ανησυχείς μήπως το πουλόβερ σου είναι υπερβολικά φαρδύ και σε κάνει να μοιάζεις με σακί, τότε φρόντισε όλα τα υπόλοιπα ρούχα σου να είναι στενά και καλοραμμένα.

Μ κοσμήματα - Ένας έξυπνος τρόπος να μη δείχνει ατημέλητο το look σου είναι να το συνδυάσεις με πολλά κοσμήματα

Με ζώνη στη μέση - Αν σε φοράει αντί να το φοράς, δοκίμασε να σπάσεις τον όγκο του με μια μεγάλη ζώνη στη μέση.

Σαν φόρεμα - Με ψηλές πάνω από το γόνατο μπότες ή τρίποντα oxford και κάλτσες πάνω από το γόνατο.