Το top της Αθηνάς Οικονομάκου μοιάζει με πουκάμισο αλλά δεν είναι - Δικό σου μόνο με 66,50

Εσύ ακόμη να το αποκτήσεις;

Το top της Αθηνάς Οικονομάκου μοιάζει με πουκάμισο αλλά δεν είναι - Δικό σου μόνο με 66,50

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι λάτρης της μόδας και ακολουθεί όλες τις τάσεις. Ένα από τα κομμάτια που φόρεσε είναι ένα top που έμοιαζε με πουκάμισο, αλλά δεν είναι. Σου βρήκαμε από που μπορείς να το αγοράσεις. Μάλιστα γίνεται δικό σου με 66,50 ευρώ.

Η ηθοποιός μπορεί να έχει ένα δύσκολο καθημερινό πρόγραμμα, τόσο στα επαγγελματικά της, όσο και στο σπίτι με το γιο της, ωστόσο θέλει κάθε ώρα της ημέρας να είναι λαμπερή και περιποιημένη. Επιλέγει σύνολο που αναδεικνύουν την σιλουέτα της και τονίζουν τα χαρακτηριστικά της.

Πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στο «Καλό μεσημεράκι», όπου τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την εμφάνιση της, αφού ήταν από τις πιο stylish. Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να φορέσει μια rock φούστα η οποία γνωρίζουμε πόσο έχει, με over the knee μπότες και απίστευτο καλσόν.

Αυτό ωστόσο που μας άρεσε πολύ ήταν το top της. Το συγκεκριμένο μπορεί να μοιάζει με πουκάμισο αλλά δεν είναι. Είναι το Patrice top που θα βρεις με 66,50 ευρώ στο Project Soma.

Το μαύρο αυτό τοπ της Αθηνάς Οικονομάκου κοστίζει 55 ευρώ

Το μαύρο τοπ που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου, κοστίζει 55 ευρώ. Το άνοιγμα που έχει στην πλάτη κάνει όλη την διαφορά πάνω του.

Η ηθοποιός συνήθως επιλέγει να φοράει ρούχα από την συλλογή Project Soma που σχεδιάζει μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη.

Σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την είδαμε να ποζάρει με θέα την Αμερική και το μάτι μας έπεσε σε αυτό που φορούσε.

Πρόκειται για ένα μαύρο μακρυμάνικο τοπ το οποίο πίσω στην πλάτη έχει άνοιγμα κάνοντας την διαφορά. Κοστίζει 55 ευρώ.

Ένα ακόμη κομμάτι από την συλλογή ρούχων είναι και αυτό το απίστευτο μαύρο μπουφάν. Είναι σε έκπτωση και θα «εξαφανιστεί».

Αθηνά Οικονομάκου top Project Soma