Το floral φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια «έκαψε» καρδιές στο Ρουκ Ζουκ - Άκρως ρομαντικό

Θα το λατρέψεις

Το floral φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια «έκαψε» καρδιές στο Ρουκ Ζουκ - Άκρως ρομαντικό

Άκρως ρομαντικό είναι το φόρεμα που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια σε μια από τις εκπομπές της στο Ρουκ Ζουκ. Είναι floral και με αυτό «έκαψε» πολλές καρδιές στο πλατό του ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια ξέρει να φοράει ρούχα που την κολακεύουν.

Η ίδια επέλεξε ένα girlie σύνολό με μπότες και μίνι φορεματάκι. Τα μαλλιά της προτίμησε να τα πιάσει έναν ψηλό κότσο για να φαίνεται όλο το φόρεμα της το οποίο είχε τούλι και λεπτή κορδέλα που ήταν δεμένη φιόγκο στο λαιμό.

Η Ζέτα Μακρυπούλια σου έδειξε πολύ σωστά πως να φορέσεις το πιο ρομαντικό φόρεμα σου χωρίς να γίνεις extra. Η παρουσιάστρια, συνδύασε το floral φόρεμα της με ψηλές εντυπωσιακές μπότες, ενώ δε φόρεσε κανένα κόσμημα για να μην κάνει υπερβολές.

Το φόρεμα της θα βρεις serendipitygr.

Πριν λίγες ημέρες σε μια από τις εκπομπές, την είδαμε να φοράει την φούστα που κρύβει τις ατέλειες από τα πόδια σου. Φορώντας επίσης με τις γόβες της, έδωσε ύψος.

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν φοράει μόνο floral φορέματα αλλά και μαύρα

Μαύρο φόρεμα με κλειστό λαιμό φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια. Έχει όμως άνοιγμα μπροστά στο στήθος που... αναστάτωσε μέχρι και τον Μιχάλης Χατζηγιάννη, αφού είναι πολύ αισθησιακό.

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ γύρισε την εορταστική εκπομπή και πραγματοποίησε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση επί πλατό.

Όπως είδαμε σε ένα από τα instastories της, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο μπορεί να είχε κλειστό λαιμό, ωστόσο στο στήθος είχε ένα πολύ εντυπωσιακό κόψιμο, χωρίς βέβαια να είναι προκλητικό.

Στο μακιγιάζ της επέλεξε τους γήινους τόνους, ενώ έπιασε τα μαλλιά της πίσω σε έναν χαμηλό κότσο.

Πριν λίγες ημέρες, ακόμη μια εμφάνιση της τράβηξε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ζέτα Μακρυπούλια φόρεμα