Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε στο Ρουκ Ζουκ φούστα που κρύβει τις ατέλειες - Έδωσε ύψος με τις γόβες της

Ακόμη να την αγοράσεις;

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε στο Ρουκ Ζουκ φούστα που κρύβει τις ατέλειες - Έδωσε ύψος με τις γόβες της

Η Ζέτα Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις που αποσπούν τα καλύτερα σχόλια. Σε μια από τις εκπομπές λοιπόν, την είδαμε να φοράει την φούστα που κρύβει τις ατέλειες από τα πόδια σου. Φορώντας επίσης με τις γόβες της, έδωσε ύψος.

Η παρουσιάστρια είναι ΑΝΤ1 εδώ και πάρα πολλά χρόνια και σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο σταθμό με τα νούμερα που φέρνει στην τηλεθέαση. Η ίδια το κάνει με πολύ αγάπη και πλέον είναι ένα «χρυσό» χαρτί για το κανάλι που δεν το αλλάζουν.

Η Ζέτα Μακρυπούλια καθημερινά επιλέγει looks που αναδεικνύουν την σιλουέτα της και ταιριάζουν με τα χρώματα της επιδερμίδας της. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παραδώσει μαθήματα με τους συνδυασμούς που έχει πραγματοποιήσει.

Σε μια από τις εκπομπές είδαμε να φοράει ένα total ταμπά σύνολο. Συγκεκριμένα επέλεξε να φορέσει ζιβάγκο με μιντι φούστα που με κουμπιά που κρύβει κάθε ατέλεια στα πόδια.

Ζέτα Μακρυπούλια ρούχα

Ρουκ Ζουκ ΑΝΤ1

Ζέτα Μακρυπούλια - Φόρεσε φούστα που γυάλιζε από... χιλιόμετρα

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε φούστα που γυάλιζε από... χιλιόμετρα και τους «θάμπωσε» όλους. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε «κολλήσει» τα μάτια του πάνω της.

Η παρουσιάστρια κάθε Κυριακή στο «The Final four» επιλέγει εμφανίσεις που τραβούν όλα τα βλέμματα επάνω της και κολακεύουν την σιλουέτα της.

Η ίδια, πραγματοποιεί την μια εντυπωσιακή εμφάνιση μετά την άλλη! Πριν λίγες ημέρες επέλεξε να φορέσει μια κόκκινη φούστα που γυάλιζε από χιλιόμετρα και μέχρι και ο Χατζηγιάννης την ώρα που show δεν ξεκόλλαγε το βλέμμα του από πάνω της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, την συνδύασε με μαύρο τοπ γεμάτο τούλι!

Ζέτα Μακρυπούλια φούστα

Ζέτα Μακρυπούλια - Με αυτές τις γόβες τις «πάτησε» όλες κάτω

Η Ζέτα Μακρυπούλια τις «πάτησε» όλες κάτω με αυτές τις γόβες και μόνο με 139 ευρώ γίνονται δικές σου και ξέρουμε πού θα τις βρεις!

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του «Final Four» στον ΑΝΤ1 με νικητή τον τραγουδιστή Σάκη Καραθανάση.

Η παρουσιάστρια του μουσικού talent show Ζέτα Μακρυπούλια όπως πάντα, είχε εξαιρετικό styling. Φορώντας μια διάφανη τουαλέτα με κεντημένα αστέρια εμφανίστηκε σαν μια σύγχρονη Σταχτοπούτα στη σκηνή του Final Four.

Με τα μαλλιά τραβηγμένα σε έναν ψηλό κότσο, ένα headpiece που παρέπεμπε σε πριγκιπική τιάρα, αλλά και τα εντυπωσιακά γοβάκια της, ο στυλίστας της ηθοποιού Χρήστος Αλεξανδρόπουλος δημιούργησε το κόνσεπτ της Μοντέρνας Σταχτοπούτας. Επίσης, πριν λίγο καιρό είχε φορέσει κάτι καταπληκτικά μποτάκια που μας άφησαν όλους άφωνους!

Τα γοβάκια της Ζέτας Μακρυπούλια που τράβηξαν την προσοχή και συζητήθηκαν -όσο και ο ίδιος ο νικητής του σόου- έχουν την υπογραφή Steve Madden από την NakShoes.

Κοστίζουν 139 ευρώ, είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα της Nakshoes!

To φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια είναι της Ιταλίδας σχεδιάστριας Elisabetta Franchi και μπορείτε να το βρείτε στο κατάστημα EPONYMO.

Το γοβάκι της Ζέτας "Σταχτοπούτας" είναι το ιδανικό για τις γιορτές.

Steve Maden