Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο πρώτος Άγιος Βαλεντίνος με τον Snik - Το καλσόν με το "κρυφό" μήνυμα

Το λατρέψαμε!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο πρώτος Άγιος Βαλεντίνος με τον Snik - Το καλσόν με το

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πέρασε τον πρώτο της Άγιο Βαλεντίνο με τον Snik, το καλσόν που επέλεξε να φορέσει έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς έκρυβε ένα "κρυφό" μήνυμα. Τι ήταν αυτό το ξεχωριστό που έγραφε το καλσόν της και μας τρέλανε;

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και είναι πολύ ερωτευμένο. Χθες μάλιστα ήταν ο πρώτο τους Άγιος Βαλεντίνος μαζί το καλσόν τις έκλεψε τις εντυπώσεις.

Το γνωστό μοντέλο φόρεσε ένα χρυσό φόρεμα με παγέτες συνδυασμένο με μαύρες γόβες, όμως το καλσόν τις έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς ήταν αισθησιακό και με μήνυμα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε ένα μαύρο καλσόν με μια ίσια γραμμή που στο τελείωμα του έγραφε την λέξη love δηλαδή αγάπη.

Τι πιο όμορφο και γλυκό για να διαλέξει κανείς να φορέσει την ημέρα των ερωτευμένων και να την τιμήσει.

Πάντως, μιας και μιλάμε για τα trends που λατρεύει η Ηλιάνα αν γενικά αγαπάς τα ψηλοτάκουνα, η ίδια εμφανίστηκε με καταπληκτικό ζευγάρι! Δες τα τέλεια μπλε πέδιλά της που έκλεψαν την παράσταση.

Το νέο trend στα μαλλιά φόρεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Την φωτογράφησε ο Snik με scrunchie

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δοκίμασε το νέο trend στα μαλλιά που σαρώνει και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! Συγκεκριμένα φόρεσε scrunchie και την φωτογράφησε ο Snik, προκαλώντας "ταραχή" στα social media.

Η ίδια είναι από τις πιο λαμπερές παρουσίες στον χώρο της μόδας, αλλά και της τηλεόρασης και δεν διστάζει να δοκιμάσει διαφορετικά looks!

Κάτι το οποίο φαίνεται και πως της ταιριάζει, μιας και ότι και αν φορέσει είναι καταπληκτικό πάνω της και μας κάνει ακόμα και μας να το τολμήσουμε.

Βέβαια η ίδια πρόδωσε πως την έμπνευση την πήρε από την Αμερικανίδα Jennifer Lopez, μιας και η τραγουδίστρια λατρεύει το half up, half down look στα μαλλιά της.

Εσείς τι λέτε της πάει; Θα το δοκιμάζατε και εσείς;