Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έβαλε μπλε φόρεμα με «επικίνδυνο» σκίσιμο αλλά ο Snik «καρφώθηκε» στα πέδιλά της! Κοστίζουν 109 ευρώ!

Τα θέλουμε κολασμένα!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έβαλε μπλε φόρεμα με «επικίνδυνο» σκίσιμο αλλά ο Snik «καρφώθηκε» στα πέδιλά της! Κοστίζουν 109 ευρώ!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόλμησε μια «καυτή» εμφάνιση και έβαλε μπλε φόρεμα με «επικίνδυνο» σκίσιμο. Ωστόσο ο δαιμόνιος Snik «καρφώθηκε» στα πέδιλά της τα οποία και κοστίζουν 109 ευρώ! Ξέρουμε πού θα τα βρεις και μάλιστα έχουν μείνει λίγα κομμάτια.

Η κριτής του GNTM στο Star έκανε πρόσφατα μια από τις top εμφανίσεις της σεζόν. Έβαλε μπλε φόρεμα όλο πούλιες με επικίνδυνο» σκίσιμο και πολύ εντυπωσιακά πέδιλα ίδιας απόχρωσης. Ο Snik «καρφώθηκε» στα παπούτσια της και δεν ήταν ο μόνος αφού και εμείς τρελαθήκαμε!

Ψάξαμε λοιπόν τα πέδιλα που εγκρίνει και ο Snik και τα εντοπίσαμε στα Tsakiris Mallas σε τιμή πολύ προσιτή για την ποιότητά τους. Μόλις με 109 ευρώ τα κάνεις δικά σου και κλέβεις και εσύ τα βλέμματα όλων! Αν πάλι είσαι κορίτσι της μπότας, η Ηλιάνα έχει φορέσει πρόσφατα ένα ζευγάρι έρωτα, για ρίξε μια ματιά...

Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Tips για να μην σε πονάνε τα ψηλά σου πέδιλα - Τα ακολουθεί και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

1. Μην αγοράζεις πιο στενά παπούτσια, από το νούμερό σου, με την ελπίδα ότι θα ανοίξουν και ότι κάποια μέρα δεν θα σε πονάνε. Πριν αγοράσεις τις γόβες σου βεβαιώσου ότι δεν σε στενεύουν καθόλου και ότι εφαρμόζουν σωστά στο πόδι σου.

2. Αγόρασε ορθοπεδικά βοηθήματα τα οποία θα ανακουφίσουν το πόδι σου από τους πόνους λόγω βάρους, όπως πέλματα σιλικόνης ή ανύψωσης καμάρας.

3. Εάν φοράς ψηλά τακούνια στη δουλειά σου, κάνε μικρά διαλλείματα βγάζοντας τα για να χαλαρώσεις τα πέλματα σου από την πίεση.

4. Πριν φορέσεις τα τακούνια σου, βάλε τα πόδια σου κάτω από κρύο νερό για κάποια λεπτά και έπειτα άπλωσε μία ενυδατική κρέμα και φόρεσε τα παπούτσια σου πριν προλάβει να απορροφηθεί.

5. Δύο ημέρες πριν από το πάρτι στο οποίο είσαι καλεσμένη και θα βάλεις ψηλοτάκουνα, φόρεσε τα καινούργια σου τακούνια μέσα στο σπίτι με μάλλινες κάλτσες, έτσι θα ανοίξουν όσο χρειάζεται για να μην σε χτυπήσουν χωρίς να ξεχειλώσουν.