Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έβαλε φούξια μπότες, όπως η γούνα του Snik! Κάλυπταν όλα της τα πόδια και μοίρασαν «εγκεφαλικά»!

Τολμάς να τις φορέσεις; Κάνουν 139 ευρώ!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έβαλε φούξια μπότες, όπως η γούνα του Snik! Κάλυπταν όλα της τα πόδια και μοίρασαν «εγκεφαλικά»!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε την διαφορά και έβαλε φούξια μπότες, όπως η γούνα του Snik η οποία είχε προσκαλέσει φρενίτιδα! Κάλυπταν όλα της τα πόδια και μοίρασαν «εγκεφαλικά» αφού της πήγαιναν απίστευτα! Εσύ θα τολμούσες να τις φορέσεις;

Εμείς πάντως πολύ άνετα, αφού όπως τις έχει συνδυάσει η Ηλιάνα, με μίνι φόρεμα δηλαδή, είναι το απόλυτο outfit για Σάββατο βράδυ ή girls night! Η κριτής του GNTM γράφει ιστορία της μόδας και το edgy look της, παρέδωσε μαθήματα!

Οι μπότες - έρωτας είναι από την εταιρία Tsakiris Mallas και είναι και πολύ προσιτές στην τιμή, αφού κοστίζουν μόλις 139 ευρώ. Δείτε την σχετική ανάρτηση από το Instagram και αναζήτησέ τις άμεσα μιας και κοντεύουν να εξαντληθούν!

Δείτε και τι φόρεσε όταν πήγε πρόσφατα για ψώνια. Πάλι παρέδωσε μαθήματα στιλ....

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το κόκκινο φόρεμά της κοστίζει όσο μια γούνα του Snik! Αυτή είναι η τιμή του ακριβώς!

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πόσο είναι η τιμή του ακριβώς! Υπολογίζουμε πως σίγουρα κοστίζει όσο μια γούνα του Snik!

Το μοντέλο είχε βγει για ψώνια με την φίλη και μάνατζέρ της Έλενα Χριστοπούλου φορώντας ένα συγκλονιστικό φόρεμα Carolina Herrera.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η τιμή του ανέρχεται στα 2,114 ευρώ!

Και μιας και αναφέραμε τον Snik, αυτή ίσως είναι η πιο ακριβή γούνα στη ντουλάπα του!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φόρεσε μποτάκια στο πιο απίστευτο χρώμα σε ταξίδι της! Είχε πάει μαζί της και ο Snik...

Μποτάκια στο πιο απίστευτο χρώμα φόρεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ταξίδι της στο Μιλάνο. Εκεί είχε βρεθεί και ο Snik, επίσης για επαγγελματικούς λόγους.

Το μοντέλο είναι brand Ambassador της εταιρίας υποδημάτων Tsakiris Mallas και τα παπούτσια που επέλεξε να φορέσει τράβηξαν όλα τα βλέμματα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο πλευρό της Έλενας Χριστοπούλου, όμως δεν μπορούσε η προσοχή μας να μην πέσει στα floral μποτάκια της.

Είναι λευκά σε στιλ κάλτσας με λεπτό τακούνι και είναι γεμάτο πολύχρωμα λουλούδια. Το συνδύασε με creme σύνολο κάτι που έδειχνε τα μποτάκια της ακόμη πιο εντυπωσιακά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μποτάκια Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως έχει την ίδια αδυναμία για τις γούνες με τον Snik. Του μοντέλου όμως «εξαφάνισε» την ροζ του ράπερ τραγουδιστή.